Arama sonuçlarınız

1. dalgakıran

K2 Belgesinde Son Durum Hakkında

Herkese selamlar Son donemlerde bir k2 belgesi sıkıntısı aldı basını gıdıyor.Benim 4*4 ford ranger ım var ruhsatda kamyonet yazıyor, ve arac adıma kayıtlı.Dün polis cevirdi aracda hic yuk olmamasına rahmen benden k2 belgesi istedi durumu anlattım ancak ısrarla ceza kesecegını soyledi girdiğimiz...

2. dalgakıran

lastik seçiminde sıkıntı

Herkese slm Arkadaşlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim aracı baştan topluyorum lastık secımınde kafam cook karıstı aracım duz dizel pick up jantım 8'' genişliğinde aracımda 2'' yükseltme var herkesın ortak fıkrı olan 235 85 16 ebatını dusnuyorum ancak memlekette kıtlık var lastık bulamıyorum...
  3. dalgakıran

Şanzıman arızası!!!Sizinde başınıza gelebilir!!!DİKKAT

Slm arkadaşlar 2 gün önce sorunsuz calışan defender bugün ana şanzıman grup dişlisini dağıttı!!!Bu olay düz yolda başıma geldi. Açıp baktığımızda debriyaj balatasının tozu ve diger pisliklerin filtre tarafını tıkamasından dolayı yağlama kesip dağıldığını tespit ettik!!! Özellikle arazide yarım...

4. dalgakıran

Sis Farı ; Hangi Marka ve Model.?

Slmlar defendera sis farı alma arifesindeyim ancak kafam epeyce karıştı! Forumda incelediğim kadarı ile yayıcı ve delici olmak üzere 2 ye ayrılıyorlar Hella nın rallye 1000 ve rallye 3000 modelleri üzerinde duruyorum ! Bunların hangisi delici hangisi yayıcı? Sizr ne tavsiye edersiniz? tesekkurle
  5. dalgakıran

Motor değiştirmede son durum

Slmlar arkadaşlar bizim sanayide artık motor değistirme kalktı artık sadece üzerindeki aynı motorun yenisi konulacak şeklinde söylentiler var. Acaba bunlar benzinden dizele dönüşümü yalan yanlış anlatmaya çalışıyorlar yoksa gerçekten yasaklandımı??? Dogruysa bizim düz dizel patladı elimizde :'(

6. dalgakıran

Grand Cherokee 2.1 TD nasıl bilirisniz???

Selam arkadaşım bu araçla ilgileniyor ancak motorun 2.1 olması düşündürüyor, motorun gücü yeterlimidir? bu aracın kronikleşmiş arızaları varmıdır ?yedek parça sıkıntısı yaşarmıyız? teşekkürler....

7. dalgakıran

İstanbul'u bilen arkadaşlarım yardım lütfen!!!!!!!

Slm arkadaşlar Ben İstanbul doğumluyum ancak İstanbul cok az biliyorum hem kendim hemde kız arkadaşım için yakında 3 günlüğüne bir ziyaret gerçeklestiricez Kız arkadaşım yabancı ve kültürümüzle çok ilgili, zaten avrupada olduğumuzdan çok farklı tanındığımız için elime geçen bu fırsatı en iyi...
  8. dalgakıran

2. El Çorum Kaloriferi Arıyorum

Selam arkadaşlar Aracıma çıkma çorum kal. arıyorum nerden bulabilirim???? Sıfırını kim satar araştırdım netde bulamadım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler
  9. dalgakıran

Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır?

Slm arkadaşlar sizlerle 2.5 benzinli defender'ın kumdan 4 tonluk paraşüt teknesini alırkenki resimlerini paylaşıyorum!!! Bu araca hayran olmamak elde değil!!!! Bu arada ufak bir hatırlatma yapıyım ismini nezaketen vermediğim 3 farklı marka araç bu konuda başarısız olmuştur!!!!

10. dalgakıran

Defender Çalışmama Sorunu ?..

Slm arkadaşlar 2 adet defender sahibiyim. İki araçdada aynı sorun var!!! Motor soğuk iken tek marşda alıyor ama 15-20 dk kullanımdan sonra tekrar çalıstırmak istediğimde uzun uzun marşa basmam gerekiyor 4-5 denemeden sonra ancak calısıyo bu arada araçlar benzinli ve lpg yok Arabaların...

11. dalgakıran

Yararlı Alışveriş Siteleri

Slmlar Aksesuar arayışı içindeyim,internetden araştırmalar yapıyorum, bildiğiniz yerli yabancı offroad ve land rover parça-aksesuar satışı yapan siteleri paylaşırmısınız????Teşekkürler....
  12. dalgakıran

Garmin 60 CSX Kullanım Yardımı

Slm arkadaşlar bu ürünü fuardan yeni aldım içinde navcity ile birlikte geldi. Sorunum şu, beni götürmesi için herhangi bir adresi giriyorum cihaza, Adresi haritada gösteriyo ancak kuş uçuşu seklinde yani yol olarak değil!!! Surdan sağa dön sonra sola dön şeklinde değil!!! birçok yol ve sokak...

13. dalgakıran

Deniz ve Kara Haritalı Gps Var mı.?

herkese slm bende bir el gps almak istiyorum ancak hem denizde hem karada kullanabilecegim iyi bir cihaz varmı bildiğiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri