Arama sonuçlarınız

1. North wind

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Aracım Için Akü Tavsiyesi

Merhaba,Jeep Grand Cherokee ZJ 5.9 aracımın aküsü ömrünü tamamlamak üzere,aracımı az kullandığım için daha uzun süre dayanabilecek akü seçmek istiyorum biraz araştırma yaptım ,optima aküler bütçemi aşıyor,onun dışında tavsiye edebileceginiz hangi markanın hangi modelini seçebilirim?Start stop...

2. North wind

Grand Cherokee 2001 Wj 4.7 V8 Ve 1998 Zj 5.9 V8 Araçlarım İçin Hangi Motor Yağı Ve Yağ Filtresini Ta

Merhaba arkadaşlar.Grand Cherokee 2001 WJ 4.7 V8 87000 km ve 1998 ZJ 5.9 V8 84000 km araçlarım için hangi motor yağı ve filtresini tavsiye edersiniz?Araçlarımda motor yağını ve motor yağı filtresini kendim değiştirmek istiyorum,elektronik araçlar oldugu icin biraz cekiniyorum,sensör hatası filan...
  3. North wind

Zj 5.9 Aracımın İç Aydınlatması Akümü Bitiriyor. İç Aydınlatmayı Geçici Kapatabilir Miyim?

Merhaba,ZJ 5.9 1998 aracımın temizligini yaparken kapılar açıkken yada araç kilitli degilken iç aydınlatma lambaları yanıyor,bu konuda sorun yok fakat zaman tutmadım ama tahminimce 10 dakika gibi bi süre gectikten sonra lambalar kapanıyor ama hic bi kapıya dokunmadıgım halde kendiliginden 1,2...

4. North wind

Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vurun

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Grand Cherokee Limited 4.7 V8 2001 aracımda akümü sarj etmek için sökmüstüm,aküyü sökmeden önce immobilizer sistemini devredısı bıraktım.Aracımda lpg yok.Aküyü sarj ettikten sonra takmaya zamanım olmadı ve yaklasık 12 gün sonra nakü bekledigi icin...
  5. North wind

Jeep Grand Cherokee Zj 1998 5.9 Wj 2001 4.7 Ön Yolcu Koltuğu Boşken Ses Problemi

Merhaba,Jeep Grand Cherokee Zj 1998 5.9 ve WJ 2001 4.7 sahibiyim,öncelikle iki aracımdanda cok memnunum,ses konusunda biraz hassas oldugum icin bu konuyu acmak istedim.İki aracımda da denedim,araç hareket halinde iken ön yolcu koltuğu boşken biraz hafif bozuk yollarda sallanıyor ve sallantıdan...

6. North wind

1993-1998 Grand Cherokee Zj İçin Orjinal Marşpiyel Yan Basamak Arıyorum ( Alınık )

Merhaba, Grand Cherokee Limited 1998 ZJ 5.9 aracım için, çıkma orjinal mopar marşpiyel ya da diger adıyla yan basamak arıyorum.Muhtemelen 4.0 ve 5.2 motorlu ZJ araçların yan basamagıda benim araca uyar.ZJ kasa için olması yeterki benim icin. Satmayı düşünen arkadaslar varsa konuya yazarlarsa...

7. North wind

Jeep Wj 4.7 2001 Yan Aynalardan Biri Tam Olarak Kapanmıyor

Merhaba,WJ 4.7 2001 model aracımda yan aynaları kapatma dügmesine bastıgım zaman söför tarafındaki ayna tam olarak kapanmıyor,yani yaklasık 3te /2 si kapanıyor,araçla paralel hale gelmiyor,aynanın yanındaki ücgen plastigine aynanın cercevesi carpıyor,fakat diger sağ taraftaki ayna tam olarak...
  8. North wind

Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat

Merhaba, Jeep ZJ 5.9 1998 aracım var,akü değiştirdigim zaman acaba ayarlar sıfırlandıgı icin radyo teyp giriş kodu ister mi?Cünkü WJ araclarda bu sekilde kod istiyordu,bilgisi olan arkadaslar paylasırlarsa sevinirim,ayrıca fabrikasyon radyo teybimde cd calar yok fakat cd yazısı teybin üzerinde...
  9. North wind

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım?

Merhaba,1998 model ZJ 5.9 aracımın immobilizerinın çalışmadığını farkettim, fakat aracın kumandasında bi sorun yok,kapıları kilitleyip acabiliyorum,aracın çalışmasında da herhangi bi sorun yok.Aracın ön gögüs kısmındaki immobilizer alarm lambası yanmıyor.Örnegin araç açıkken motor kaputunu...

10. North wind

Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım.

Amacım, WJ 'nin güzelliğini fotoğraflarla paylaşmak istedim.Ayrıntılı resimler çektim,satılık ilanı gibi algılanmasın,jeepim satılık değildir, Tampon ön koruması mopar orjinal aksesuardır ve montajını babamla beraber yaptık,ön korumanın üzerindeki Summit Arması el yapımıdır, armanın el çalışması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri