Arama sonuçlarınız

1. kerkol

Manüel Td5 Mi Yoksa Manüel 300 Tdi Mı?

Herkese merhaba, 1992 model düz dizel DEFENDERimi bir discovery almak üzere eliminde çıkardım ve şimdilerde her gün malum siteye girip disco ilanlarına bakıyorum. Alacağım aracın manüel vites olmasını tercih ediyorum. Daha önceden bu araçları kullanmış ve kullanmakta olan arkadaşların konu...

2. kerkol

110 Luk Defenderimi Satıp Discovery 1 300 Tdi Almayı Düşünüyorum.

Öncelikle herkese merhaba, 1992 model 110 luk düz dizel defenderimi satıp Discovery 1 300 TDi almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla disco 1 ler defenderler ile benzer alt yapı özelliklerine sahip. Aynı merkezi diferansiyele sahipler ve Disconun konfor ve uzun yol gideri daha iyi. Disco II yi...
  3. kerkol

Defender Jant Seçimi

herkese merhaba, 1992 model 110 luk düz dizel defender toplatıyorum ve lastik ve jant değişimi gündemimde. Bazı forum sitelerinde motor gücünün az olmsı nedeniyle 235/85/16 lık lastiklerin düz dizel için ağır kaçabileceği yönünde yaklaşımlar var ve hatta 110 luk defenderin 7.50 /16 lık...

4. kerkol

Defender İçin Çıkma Motor Arıyorum

Değerli forum üyeleri, Aracımın üzerindeki motor bir arızadan ötürü kullanılamaz halde. Toplanması epey zahmetli ve maliyetli olacağı için motor değişimi yapmak daha yerinde bir karar gibi görünüyor.. 1992 model 110 luk defenderim için çıkma uygun v184 ford transit yada 300 tdi motor...
  5. kerkol

Defender Puma Motor Güncel Bilgiler

Herkese merhaba, Defender araçlara ford puma motor takılmasıyla ilgili forumda pek çok sayfa mevcut ancak bunların çoğunun içerdiği bilgiler güncel değil. Aracım 1992 düz dizel. Puma taktırmak ve toplatmak istiyorum, ancak motor konusunda TUV ün tavrı ne olur, muayeneden geçer mi ruhsata...

6. kerkol

Defenderin Romork Cekme Kapasitesi

herkese merhaba sonunda biz de bir LR defender alarak Camiaya katıldık. Aracımız 1992 model PTT çıkması düz dizel. Köyde dağ, tepe, bayır Çamur demeden gönlümüzce geziyoruz.Aracımızda çeki Kancası ile römork çekmek ve tarladan yük çekebilmek de istiyoruz. Tecrübeli arkadaşlar yanıtlayabilirse...

7. kerkol

Defender İcin Çift Depo Yakit Isıtıcilı Sistem

herkese merhaba, yurt dışındaki forum sitelerinde dizel araçlar icin SVO ( straight vegetable oil) direk sebze yağı , WVO (waste vegetable oil) atık sebze yağı, adı altında satılan çift depolu yakıt sistemleri mevcut.Sistemin çalışma prensibi söyle: araç önce1. depodaki mazot la calisiyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri