Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklasik 1 ay once en eski kasa L200 aldim. Ve yenilemeye basladik. Kupasi o kadar kotu idi ki sirf kupasini kullanmak icin 2. bir arac aldim
Bu kasa L200 amerikada Dodge Ram 50 olarak geciyor ve hastasi cok. Yari da klasik havasi var...
Merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce almış olduğum 1989 model LJ70'in iç ses gürültüsünden biraz rahatsız olunca aracın içine biraz izolasyon yapmaya karar verdim. Öncelikle forumlarda birçok şey okudum ve en çok da aşağıdaki gezenbilir konusunu çok işime yaradı...
Merhaba,
3 kapi dizel bir pajero buldum ama motoru orjinal degilmis. 2006da dizel motor atmislar. Sizce arac offroadda randiman verir mi?
Sanzimani degistirmemisler, suruste sikinti yoktu fakat arazide zorlayinca isiniyor diye duydum.
Merhaba,
Daha önceden çok uzun süre 4X4 araç (vitara,terrano,rand vitara) kullandım fakat hiç gerçek bir arazi aracım olmadı. Birçok araca baktım ve yıllardır en çok sevdiğim iki kasa olan FJ70 ve LN105 arasında kaldım. İkisinin de boş hali ortalama olarak aynı fiyatlara bulunuyor fakat bir...
Toplamak üzere kupası hasarlı bir BJ60 - Dizel almak istiyorum. Elinde olan varsa benimle irtibata geçebilir.
Aracın trafiğe çıkması için bir engel olmaması gerekiyor.
Hurda belgeli araçlar değil, çekme belgeli araçlar işime yarar.
Emrah Deniz - 0532 2160531