Arama sonuçlarınız

1. Haluk Tümer

Alınık Defender Arka Koltuk

110 Defender'a takmak üzere orijinal Gramer arka koltuk arıyorum.

2. Haluk Tümer

Orijinal Ön Tampon Arıyorum ('87 110 Defender)

Vinç vb. için orijinal ön tamponunu değiştiren, değiştirmeyi düşünen arkadaşlar temasa geçerse sevinirim. Darbesiz olması şart, boya durumu çok önemli değil.
  3. Haluk Tümer

Range Rover Classic Arayanlara

Merhaba, Aşağıda linkini verdiğim aracı almak niyetindeydim, son anda içimden gelen "hayal ettiğin araç bu değil" sesini dinleyerek vazgeçtim. İlgilenen arkadaş olursa, araç hakkında bilgi verebilirim. Genel olarak, bakmaya değer bir araç olduğunu söyleyebilirim. Özellikle İstanbul dışından...

4. Haluk Tümer

Series 3 Genel Boyutlar Ve Ağırlık

Merhaba, Series 3 88"in genel boyutları ve ağırlığı nedir? Şehirler arası nakliye için tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı? Net'te G: 1,33 m Y: 1,68 m U: 3,62 m Ağırlık: 1318 kg bilgisini buldum. Tahminen bu kuru ağırlıktır. Yürür ağırlığı kabaca ne olur? Teşekküler
  5. Haluk Tümer

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Merhaba, Geçen yaz binek aracımız ile yaptığımız Bozcaada-Gökçeada-Assos turu sırasında, eşimle beraber bir arazi aracı alma hevesine kapıldık. Grand Cherooke, Discovery derken konu malum Defender'a kadar geldi. Ne için kullanacağımız, beklentimiz vs. bir yana forumlardaki şu tavsiye aklıma...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri