Arama sonuçlarınız

1. inncylmzz

1.8 Benzin Filtresi

Arkadaşlar bu araçların benzin filtresi nerede nasıl değişiyor bana yol gösterirmisiniz ?

2. inncylmzz

Freelandercilar Toplanalim

Arkadaşlar kimler bizimle yorum alalım. Diğer sosyal medyalardada görüşelim fikir alış verişi olsun yardımcı olalım birbirmize.İnanç yılmaz ben 06mad02 2000 model 1.8hse freelander sahibiyim.
  3. inncylmzz

Freelander Arazi Şanzmanı Sorunu

Arkadaşlar ben geri gelirken atlama ve ileri giderken uğultu yüzünden şaftı söktürdüm. açıkcası şimdi korkuyorum elimde patlar mı dağılır mı. abimdede aynı araçtan var ve dağıldı .trabzonda usta bulamadım. şuan sadece bilye dağılmış gibi geliyor bana.sizce ne yapmalıyım

4. inncylmzz

Yardımcı Olabilecek Olan Yok Mu ?

Arkadaşlar defalarca sordum ama görülmesine ragmen cevap atan yardımcı olan olmadı. trabzonda düzgün ustada yok arabamı actırmak istemiyorum . anlamsız şekilde hararet fırlıyor bir anda . su eksilmesi de var. hararet kafasına göre cıkıp iniyor. fan acmasında sorun yok yag kapagının içinde...
  5. inncylmzz

Hararet Sorunu.

arkadaşlar herkese merhaba. aracımda tuhaf bir hararet sorunu var. Aracı hiç zorlamadığımda bir anda hararet fırlıyor bazen gaz verince cıkıyor bırakınca iniyor. bazen zorluyorum oynama yok. saçma bir şekilde hararet simgesi oynuyor ve fan acıyor. sizce ne yapmalıyım 1.8 tüplü 2000 model ...

6. inncylmzz

2000 Model Freelander

Arkadaşlar aracımın abs ve tc lambası direk yanıyor . bilgisayarda abs sensörü gösteriyor fiyatları nedir acaba. Arazi şanzmanında boşluk cıktı şaftı söktürdüm şuan bi sorun yok ama arazi şanzmanın yapılması gerekli . Trabzondan olan kim var tanısıp kaynasalım artık .

7. inncylmzz

Aşılamayan Su Eksiltme Sorunu.

Öncelikle cümleten selamın aleyküm arkadaşlar ben bu su işini bir türlü anlamadım çözemedim de. uzun yolda gram eksiltme yapmadı . 1 gü boyunca araziye vurdum sıkıştırdım yine yapmadı ama bazen aşırı şekilde yapıyor bazen çoook az ya da hiç yapmıyor. bazen içeriye koku da veriyor valla...
  8. inncylmzz

2000 Model Freelander Paçalık

Aracıma paçalık ve cam rüzgarlıgı arıyorum malum Trabzonda bulmak zor ınternette ıse cok pahalı yardımcı olabılecek olan varmıdır acaba ?
  9. inncylmzz

2 Konuda Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfen.

arkadaşlar aracım patınaja dustugunde kar ve camurda tc yanıyor. o sırada tırrr dıye bır ses gelıyor acaba sanzman mı kacırıyor yoksa normal olan bu mu ? bir de bu kapı altı serıt halınde pakolar var onlardan nerde bulabılırım ?

10. inncylmzz

Freelander İçin Trabzonda Servis Sizce ?

Arkadaşlar FL için trabzonda servis öneriniz nedir . Bir de burda gezenbilir ailesi olarak kimlerle gorusebılırız bulusma tanısma vs konusunda bılgı paylasırmısınız

11. inncylmzz

1.8 2000 Model Hse Yardım Lütfen

Arkadaşlar bundan önce 1998 model honda crv biniyordum . Yakın arkadaşımdan 130 binde 1.8 2000 model hse modelinde freelander aldım. arabayı nerdeyse hiç tanımıyorum bazı sorunlarım var. aracımda 1 haftadır su eksilmesi ve bununla beraber gelen aşırı duman var koku geliyor dışarıya anfırız...
  12. inncylmzz

1998 Model Crv Cıt Cıt Sesi

Arkadaşlar 1998 128 bg crv'm var .otomatik vites. d4 d3 2 1 fark etmıyor anı anda dıp gaz kalkınca aracın altından cıt cıt cıt dıye ses gelıyor . aks ya da sanzmanda herhangı bir problem olabılır mı? vites gecıslerınde olsun baaska durumlarda olsun en ufak atma tak tak vurma vs bır sey yoktur...

13. inncylmzz

Çok Acil Yardım Lütfen

ARKADAŞLAR 1998 MODEL CRV ALDIGIMI SÖYLEMİŞTİM. ARAÇ 144 BİNDE VE İLK SAHİBİ BAYAN. ARACIN SORUNU TAM OLARAK SU . İLK KALKISI KAFA ATMASI MÜKEMMEL AMA TIKANIYOR GİTMİYOR ARABA MAKS 140 ZORLA GÖRDÜK. BENZİNDE KULLANMAYA CALISIYORUZ GENEL OLARAK DURUM BU. YAG FİLTRE BAKIMLARI YENİ YAPILDI...
  14. inncylmzz

Yeni Makinamız Trabzon'dan :)

Arkadaşlar bu zamana kadar VW' Transporterdan başka araç kullanmıyorduk fakat böyle bir değişim yapalım dedik. yavaş yavaş topluyoruz bugün full alt takım yağ ve lpg bakımları yapıldı uzun yolda bakımsız halde 30 kurus köy yolunda (toprak yol ) 60 kurusa kadar cıktı.1998 model hatasız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri