Arama sonuçlarınız

1. recep1907

Cherokee 3.7 2003-2005 Araç Arıyorum.

Arkadaşlar merhaba cherokee 3.7 beninli 2003-2005 model araç arıyorum satan varsa görmek isterim . araçı temiz olan makul fiyatlı araçolursa sevinirim.. Herkese şimdiden teşekkürler.

2. recep1907

Zj Sahipleri Dikkat Chrysler'e Can Güvenliğini Ihlalden 150 Milyon Dolar Ceza ...

ABD'li otomotiv devi Chrysler 150 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildi. ABD'li mahkeme 2012 yılında Jeep Grand Cherokee marka SUV'nin karıştığı kazada hayatını kaybeden dört yaşındaki çocuğun ailesine 150 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verdi. Kaza anında Jeep Grand Cherokee'nin...
  3. recep1907

Arama Yaparken Gezenbilir.

Sayın site yöneticisi ve kullanıcı arkadaşlar. arama motorlarında bir konu yazıyorum gezenbilir de çıkmasına rağmen tıkladığımda gezenbilir in ana sayfası geliyor ve konuyla ilgili yerleri açamıyorum buda büyük sıkıntı yaratıyor. site yöneticilerininde haberi olsun diye yazdım . bu bizler için...

4. recep1907

Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım

selamlar benim problemim zj 5.2 araç kapıları yarım saat veya 1 saat açık kalınca akü zayıflıyor ve marş basmıyor. bu sorunu ortadan kaldırmak için 2. aküyü bağlamak istiyorum. bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarını ve tavsiyelerini bekliyorum. not:akü yenidir 12V 90AH dir. kullanacağım...
  5. recep1907

Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum

Arkadaşlar Merhaba. 97-98 Model Grand Cherokee 5.2 Almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz Araç varsa Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR