Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Yakın zamanda bi araç almayı planlıyorum. Hem şehir içi(İstanbul) hem de kamp, yayla vb. etkinliklerde kullanabilmek için 4x4 araç aramaktayım. Şuan karar kıldığım, çok beğendiğim, bütçeme de uygun olan araç Grand Cherokee zj 1995-1999 arası modelleri.
Yalnız bildiğiniz gibi bu model...
Merhaba,
Geçen sene bu zamanlarda yaptığımız kamp planımızı maalesef gerçekleştirememiştik. Bu sene kışı olabildiğince değerlendirmek istiyorum. Genellikle bolu'da kamp atacağım.
Ekipman listem aşağıdadır. Seçimlerimin doğruluğu/yanlışlığı konusunda düşüncelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim...
Merhaba,
İstanbul'dan üç öğrenci arkadaş 23 ocak - 9 şubat tarihleri arasında kış kampı yapmak istiyoruz(4-5 gün). Bu bizim ilk deneyimimiz olacak bu yüzden bu tarihler arasında kamp yapacak bi gruba dahil olmak ve deneyim edinmek istiyoruz.
Marmara, ege, karadeniz ve iç anadolu bölgelerinde...
Selamlar,
3 arkadaş ocak sonu-şubat başı kamp yapmak için bolu/abant'a gitmeyi düşünüyoruz. Bunun için çeşitli ekipmanlara ihtiyacımız var, internette araştırma yaptım ancak tam olarak ne almam gerektiği konusunda kararsızım. Ekipmanlar için ayırdığımız bütçeyi aşağıya yazacağım. 3 aşağı 5...