Arama sonuçlarınız

1. Kule42

Satılık Yada Takaslık Midland Alan42 Ve Araç Anteni

-- Satış Durdurulmuştur -- Konuyu silebilirsiniz / teşekkürler

2. Kule42

Baofeng Uv89 Nasıldır Bilen Arkadaşlardan Rica

Selamlar BAOFENG UV89 Nasıldır bilen arkadaşlardan rica edebilirmiyim ? :) Alınacaksa fiyat aralığı ne olmalıdır.:rolleyes: Şimdiden teşekkürler 73 TB2DBC
  3. Kule42

Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler...

Selamlar Herkese , hayırlı haftalar olsun Amatör telsiz hayatına yeni başladım :) ve tabiki de bir cihaz alacağım. ( El cihazı ) Cihaz modeli sormayacağım ;D sadece , cihaz alırken olmazsa olmazları nelerdir ? olursa iyi olacak "+" özellikler nelerdir. Araştıracağım tabiki , burada da...

4. Kule42

Satılık Midland Alan 42 [ambalajında]

Selamlar Midland Alan 42 - ambalajındadır. Pazartesi akşamı [15.12.14] Yazıcıoğlu-Odak , Ayhan Bey'den aldım. 1 kez açıp ofiste denedim. Sonra ambalajına koydum özenle :) 550 TL ye aldım. Sitedeki cb'ye gönül vermiş arkadaşlara satmak isterim öncelikle. Fiyat : 400 tl Herkese saygılar...
  5. Kule42

Az Önce Fransa'yı Dinledim[ Mid.alan42 Mobil - Ch21 - Mevkii: Kadıköy-ıst]

Selamlar Arkadaşlar Bugün ilk defa kullandığım Midland Alan 42 CB Cihazım ile ofisde bir dışarı çıkayım dedim - Fransa dan bir istasyonun çağrısını duydum. Istanbul - Kadıköy 12:58 Doğrudur herhalde :) Paylaşmak istedim Herkese hayırlı günler Kule42-IST - 21 [CB]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri