Arama sonuçlarınız

1. Sahinozkur

37 Maxxis 8090 Lastik 8,5" Yükseltme Jeep Grand Cheokee 5.2 1997

1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 457422080

2. Sahinozkur

Izmit Gebze Tarafı

Merhaba, Pazar günü Rivaya giderken orman yollartından gideyim dedim(maalesef tek arabaydım) zevkli ama bi okadarda zor bir rota çıkarmış oldum, dik rampa ve sık bitki örtüsüne sahip bi yol. Aşağıdaki linklerden güzergahı ve resimleri görebilirsiniz. telefonda oluşan bir sıkıntıdan 2 part...
  3. Sahinozkur

Jeepim Var Diye Sevindim

Jeep im var bikaç arkadaş yanlız mangal yaparız diye gebzeden çıktık yola, parkurum 11,5 km sinden etimizi gazımızı aldık yola devam ettik, heryerde kartal toros minibüs kalabalıktan ancak 24. KM de uzaklaşabildik vakit olsa oradan devamda edebilirdik ama açlığa yenik düştük :) yaz olduğundan...

4. Sahinozkur

Ömerli Barajı Doğu Tarafı Gezi

Ömerli barajının doğu tarafını hiç gezmemiştik, denedik genelde yollar çok geçilmediğinden bitki örtüsü ile kapanmış, bazı yerleri zorlamaya çekindim, Yinede güzel bir gezi oldu Ömerli doğu 1
  5. Sahinozkur

Wj Overland 2003 Orjinal Parçaları Satıyorum

Merhaba Arkadaşlar , aracımın orjinal parçalarını satıyorum, JEEP GC 2003 overland tampon - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 244299090 Tampon 1500 WJ overland orjinal 17' jant & Barum 235/65/17 - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da -...

6. Sahinozkur

Aracımın Orjinal Parçalarını Satıyorum

Merhaba Arkadaşlar , aracımın orjinal parçalarını satıyorum, JEEP GC 2003 overland tampon - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 244299090 Tampon 1500 WJ overland orjinal 17' jant & Barum 235/65/17 - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da -...

7. Sahinozkur

Stoper Ne Işe Yarar

Merhaba arkadaşlar, amörtisör sistemlerinde kullanılan stoper ne işe yarar taktırmaya değermi? aracın sürüş konforunu azaltırmı? teşekkürler
  8. Sahinozkur

Koçullu - Ömerli Barajı

Haftasonu insandan kalabalıktan kaçmak için yakın temiz bir yer Ömerli koçullu
  9. Sahinozkur

Ömerli & Kayış Dağı Kapalı Yollar

Arkadaşlar merhaba, geçen günlerde ömerli ve kayış dağına gittiğimde hep geçtiğim yolların hendek veya barikatlarla kapatıldığını gördüm, herhangibi uyarı veya işaret yok(yasak vs diye) bu barikatları veya hendekleri bir şekilde kürekle alçaltıp veya doldurup geçebilirim ama yasak...

10. Sahinozkur

Çekmeköy Çavuşbaşı

Harita üzerinden rastgele çizdiğimiz bir parkuru denedik, hava kuru olmasına rağmen eğlendik ve zorlandık. yol üzerinde 5 zorlayıcı nokta var genelde yeryüzü şekilleri ile ve ormanla uğraşıyorsunuz. araçlarda 4inch yükseltme 32 ve 33 lastikler ön tampon var(jeep zj ve wj ile gittik) 2 mola...

11. Sahinozkur

2003 Wj Overlandımı Yaptım

her iki halide hoşuma gidiyor, keşke ikitane olsaydı
  12. Sahinozkur

4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti

4inch te flexi ve normal yükseltme kiti arasında ne fark var? aşağıdaki 2 kitten birini alacağım hangisini önerirsiniz http://www.deltalastik.net/?urun-11251-Grand-Cherokee-Yukseltme-Kiti-4---X-flex.html http://www.4x4parca.com/YUKSELTME-KITI-4-WJ-GRAND-CHEROKEE-99-04-USA,PR-276.html

13. Sahinozkur

2003 Wj Lastik Ebat Seçimi

Merhaba , 2003 overland aracımı ufak ufak yaptırmaya başlıyorum. ilk etapta 5 cm get ile yükseltiyorum. bundan sonra lastik seçiminde takıldım, mevcut 17 ' jantlara 165 70 17Mt lastik takmakla , 15-16' jant Alıp ona uygun mt lastik takmak aşağı yukarı aynı fiyat , lastiğin yanağının kalın...
  14. Sahinozkur

Wj 4,7 Overlan Direksiyon Pompasındaki Vızıltı

Merhaba Arkadaşlar yeni wj overland benzinli araç aldım (2003), direksiyon pompasında sıkıntı oldu ve değiştirmek zorunda kaldım , aynı yerde pompayı 2 defa değiştirdiler ve pompadan çıkan vızıltı şeklindeki ses geçmedi, deviri yükselttikçe ses düzeyide artıyor. Usta zamanla geçer dedi ama 1...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR