Arama sonuçlarınız

1. pcexpertt

Kaçkar Dağlarında Doğa Yürüyüşü

Merhaba arkadaşlar öncelikle yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Daha önce kamp deneyimim var fakat bütün kamplarımı ücretli kamp alanlarında yaptım yani ormanda tek başıma hiç kamp yapmadım. Gelecek yaz bir arkadaşımla kaçkar dağlarında doğa yürüyüşü yapmak istiyoruz...

2. pcexpertt

Antalya -muğla - İzmir Kamp Alanları

Arkadaşlar 2 gün sonra kamp yapmaya gidiyoruz aslında karar vermiştik fakat belirlediğimiz kamp alanının fiyatını yanlış öğrenince hayal kırıklığına uğradık. Fiyat olarak uygun olan bildiğiniz kamp alanlarını yazarsanız sevinirim sahil kampı istiyoruz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür...
  3. pcexpertt

Kamp Yerleri Hakkında

Merhaba Finallerimiz bittikten sonra 3 arkadaş kampımıza başlayacağız gideceğimiz şehirler bellie fakat nerede kamp yapacağız henüz bilmiyorum. Gideceğimiz ilk şehir Balıkesir, orada birkaç kamping buldum internetten araştırmam sonucunda fakat iyi mi kötü mü bilmiyorum. önceliğimiz deniz...

4. pcexpertt

Çadır Alacağım Fikrim Yok

Arkadaşlar Tek eksiğim olarak çadır kaldı fakat bu konularda çok bilgim olmadığı için hangi çadırı alacağımı bilmiyorum Fiyat olarak uygun ve fiyatına göre en iyi kalitede olmasını istiyorum çadır 2 kişilik olacak arkadaşlar kampa yazın gideceğim fakat daha sonra ış aylarındada kamp yapmayı...
  5. pcexpertt

Kamp Ocağı

http://www.hepsiburada.com/liste/orgaz-metal-govdeli-kamp-ocak-k190/productDetails.aspx?productId=outandk190&categoryId=352909&SKU=OUTANDK190 Linkteki ocağı alacağım fakat bu konu hakkında çok bilgim yok aslında kamp ocağını kendim yapmayı planlıyorum ama alternatif olarakta almak istiyorum...

6. pcexpertt

İlk Kampım

Arkadaşlar merhaba. Çoktandır kurduğum "kamp yapma" hayalini bu yaz gerçekleştirmeye karar verdim. Yanımda 1 kişi ile yapacağım kamptan doya doya zevk almak için bilgi olarak eksiğim olmasın istiyorum oyüzden sizlerdende yardım almak istedim. Öncelikle şimdilik aldığımız malzemeler Kamp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR