Arama sonuçlarınız

1. K

Off Road Lastik Önerisi

Öncelikle herkese merhabalar. vw the beetle dan yaptığım buggy için lastik almak istiyorum. Şuan üzerinde petlas 5.00 r15 traktör desen lastik var. Ancak aracı daha yükseltmek için daha büyük bir lastik istiyorum. 7.50 r15 düşündüm ama aracı yorar mı diye çelişkiye düştüm. bide 6.50 r15...

2. K

Yelkenli Eğitim

Merhaba Biz 3 arkadaş yelkenli eğitimi almak istiyoruz. Ancak hangi kurs daha iyidir bilmiyoruz.internettede fazla bişey bulamadım. yelkenokulu.com dan fiyat aldım 12 saatlik eğitimi sabah 9 da çıkıp akşam 9 a kadar tamamladıklarını söylediler. Fenerbahçe den de fiyat aldım günde 2 saat toplam...
  3. K

Buggy İçin Uygun Araç

Merhabalar Daha önce bir konu açmıştım yaptığım vw buggy i sizlerle paylaşmıştım. Şimdi daha farklı bir proje düşünüyorum 4x4 bir araç yapmak istiyorum. Bunun için bana alt yapısını kullanabileceğim bir araç önerebilir misiniz? Kupasını söküp üzerine yeniden demirlerden kasa yapmak...

4. K

Vw Buggy Yaptım

Öncelikle tüm büyüklerime ve küçüklerime selamlar. Geçen sene bir hurda vosvosu buggy e çevirdim bunu sizlerlede payşalmak istedim. Aracı hurdacı Bekir abimden aldım aracın kupasını onda kaldı bana sadece şase motor şanzımanı falan kaldı. Aracı o şekilde 2 bin liraya aldım. Şase çürüktü aracı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri