Arama sonuçlarınız

1. Niyazi Zorlu

Karavan Yalıtım Kullanabileceğiniz Malzeme.

Alüminyum Folyolu ( Metalize ) Balonlu Naylon her türlü yaltımda kullanabilirsiniz.Ben karavanımda kullandım.

2. Niyazi Zorlu

Yurtdışına Karavan İle Çıkmak Ve Araç Kişi Sayısı

Balkanlara Yunanistandan çıkmak üzere karavanımla 4 kişi seyahat yapmak düşünüyorum.Ruhsat 1+2 kişilik. 4 kişi sorun olurmu.Ayrıca önerilerinizi ve yurt dışı çıkışlarda nelere dikkat edilmesi gerekir.Önerilerinizi bekliyorum.
  3. Niyazi Zorlu

15.11.2015 Abant Gezisi

Yedigöller-Bolu ve Abant gece konaklama.Gece yıldızlar altında ve hava sıfır derece,sabah her taraf kıragı bembeyaz olmuş.Sabah hafif bir rüzgar var ve soğuk çevrede yaşayan hayvanlar dan mumyalarak yapılmış müze ve göl çevresi gezintisi.Öğleden sonra Bolu Gölçük , Aladağlar ,Seben ve Nallıhan...

4. Niyazi Zorlu

14.11.2015 Tarih Yedigöller Gezi

14.11.2015 günü Mengen Yedigöller yolu ile gidiş.Yol yarıya kadar asfalt yapılmış.Yarı yol stabilize yol.Fakat problemsiz bir yol. Bir gece Abant konaklama hava sıcaklık 3 derece.Manzara harika. Ertesi gün Bolu yoluyla Abant.Bolu yolu tamamen asfalt yapılmış çok güzel manzara ve problemsiz...
  5. Niyazi Zorlu

Samsun Da Karavan Kampıng

Samsun Büyükşehir belediyesi yapmış oldugu kamping Avrupa stantarlarında tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde düzenlenmiş ve elektrik dahil 20 tl ücret almakta.

6. Niyazi Zorlu

Karavan Sigorta

Karavan sigortası yaptırmak isteyen arkadaşlar ucuz fiata 600 tl.ilk başlangıç olarak Kamil Bayram beyin telofonu 05393413024 arayarak yaptırabilir.Kendisiyle görüşmeniz menfatiniz olabilir.

7. Niyazi Zorlu

Navigasyon Tavsiyelriniz Bekliyorum.

Yeni yaptırdıgım motokaravanımda kullanmak için NAVİGASYON önerilerinizi bekliyorum.Yurtiçi ve yurtdışı kullanacagim.Hangi yazılım daha kullanışlı.Tüm Avrupa ülkelerinde kullanak için öneri,tavsiye ve teçrubeleriniz bekliyorum.....
  8. Niyazi Zorlu

Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

15m3 Citreon Jumper karavanım yapılmak için anlaştım.Karavan dünyasına yakında kavuşcagım.Gezinebilir sitesi karavan sevdama ve bana çok bilgi kazandırdı.Emeği gecenlere teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

SON KONULAR

Geri