Arama sonuçlarınız

1. B

Satılık 2003 Discovery 2 Td5 220bin Km, Orjinal

Merhaba; Araç değiştireceğim için bayrama kadar satılıktır. Eğer satılmazsa ilandan kaldırmayı planlıyorum, 2003 Land Rover Discovery 2.5 TD5 64.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 332564578 foruma özel fiyat konusunda birşeyler yapacağım. Saygılarımla

2. B

Amortisör Ve Araç Sertliği

Merhaba; Yeni bir soru ile sizlerleyim 2003 Discovery 2 TD5 aracımın sanırım hala üzerinde orjinal yay ve amortisörleri mevcut, dolayısıyla araç bana oldukça sert geliyor şuanda, hatta lastiklerin yanağını arttırdım ve biraz yumuşadı diyebilirim. Şimdi sorum geliyor ben aracı yükseltme vs...
  3. B

Garip Bir Problem;

Merhaba; 2 gündür farkettiğim garip bir konuyu sizlere danışmak istedim, Malum 2003 Disco 2 TD5 kullanıyorum, daha önce sorunsuz çalıştığına emin olduğum bir konu hakkında desteğinize ihtiyaç var, Arabanın kliması veya fanını Sıcak verecek şekilde açtığımda sağlıklı çalışmıyor. Örneğin motoru...

4. B

Bilgi Ricası;

Merhaba; Kısmetse bugün yeni aracıma kavuşuyorum, 2003 model TD5, aracın geçmiş vs bilgileri temiz zaten bir tanıdığım vasıtasıyla aldım. Tüm bakımları vs, yaklaşık 1000 km önce yapılmış, kısacası şuanda alıp hemen bineceğim. Aklımda araç ile ilgili birkaç nokta var ki sizlerden destek rica...
  5. B

Araç Kararsızlığı;

Merhaba; Foruma yeni üye oldum, 2001-2002 Discovery 2 2.5 TD5 veya 2003-2004 GC 2.7 CRD alma arifesindeyim, madem yeri geldi kısaca kendimden bahsedeyim:) 35 yaşındayım ve bu hobiye yeni bulaştım sayılır, çok yakın bir arkadaşımın verdiği gazlar sonucu orta seviye off road niyetim var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri