Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba,
İstanbul Eminönü'nde çalışıyorum bugüne kadar çocuklukta geçirdiğim zamanlar dışında bisiklet ile çok zaman geçirmedim malesef.. Ancak toplu taşımanın artık isyan ettirmesi, iş yogunlugundan dolayı spor yapamama ve vücudun hamlası gibi bir çok sebep yüzünden evden-işe...
Merhaba Arkadaşlar,
Arkadaşlar hobi amaçlı sıfır alıp kullandığım, ayrıca tertemiz özenle baktığım fotoğraf makinamı satıyorum.
Hiç tamir görmemiş ve ticari amaçla kullanılmamıştır.
Üzerinde bir adet çizik yoktur. Gösterene indirim yapacağım.
Shutter sayısı 18.270'dir.
Tripod...
Arkadaşlar herkese Merhaba,
Gezenbilir üzerinden tanıştığımız arkadaşlar ile yine gezenbilir üzerinden bir whatsapp grubu oluşturduk. Bu grup 7-8 aydır faal olarak devam etmekte. Buradan kamp ve trekking organize ediyoruz . Gerek malzeme konusunda gerek tecrübelerimiz konusunda fikir ve bilgi...
Merhaba, Arkadaşlar Bot Bestard Top Alpine Pro modelidir.(GORETEX)
Ayak numarası 45.5'tur. Arkadaşlar dağcılık sporu yapanlar bilir, dağcılıkta ayakkabı yarım yada bir numara büyük alınır bu sebeple gündelik hayatta 44 -45 numara giyen arkadaşlar ayağına uygun olacaktır.
Düğün hazırlığı...
Merhaba, Arkadaşlar Bot Bestard Top Alpine Pro modelidir.(GORETEX)
Ayak numarası 45.5'tur. Arkadaşlar dağcılık sporu yapanlar bilir, dağcılıkta ayakkabı yarım yada bir numara büyük alınır bu sebeple gündelik hayatta 44 -45 numara giyen arkadaşlar ayağına uygun olacaktır.
Düğün masrafları...