Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar,
Foruma uzun yıllar önce abone olmuş karavan hikayelerini sürekli heyecanla takip etmiş biri olarak bende yıllar sonra karvan yapmaya karar verdim.
Ducato ilk tercihimdi fakat bütçeyi yukarı çekip Sprinter almaya karar verdim.
4-5 bin fark ile 313 ve 413 model...
Arkadaşlar merhaba,
26 Ağustos Cuma akşamı 12 sularında yola çıkarak başladığım yolculuğumu paylaşmak isterim.
Gece 2 sularında Sakarya da bla bla car aracılığı ile tanıştığımız bir yolcuyu alarak yola başladık. İzmir güzergahı üzerinden ilk durağımız 3 gün kamp yapacağımız kabak koyu idi...
Arkadaşlar merhaba,
26 Ağustos Cuma akşamı 12 sularında yola çıkarak başladığım yolculuğumu paylaşmak isterim.
Gece 2 sularında Sakarya da bla bla car aracılığı ile tanıştığımız bir yolcuyu alarak yola başladık. İzmir güzergahı üzerinden ilk durağımız 3 gün kamp yapacağımız kabak koyu idi...
Öncelikle herkse merhabalar aranıza yeni katıldım.
Şuan çadır kampları ile ilgileniyorum fakat karavan konularını da okuyorum inşallah hedefim panelvan dan bir karavan dönüşüm yapmak.
Yakın tarihli planima gelecek olursak eşim ile 2 kamp deneyimini bu bayramda Balıkesir Ayvalık tarafında...