Arama sonuçlarınız

1. Yuxelmurat

Mercedes 313 -413 Arasındaki Fark Ve Avantajlar

Arkadaşlar merhabalar, Foruma uzun yıllar önce abone olmuş karavan hikayelerini sürekli heyecanla takip etmiş biri olarak bende yıllar sonra karvan yapmaya karar verdim. Ducato ilk tercihimdi fakat bütçeyi yukarı çekip Sprinter almaya karar verdim. 4-5 bin fark ile 313 ve 413 model...

2. Yuxelmurat

27 Ağustos - 5 Eylül Batı Akdeniz - Güney Ege Gezim

Arkadaşlar merhaba, 26 Ağustos Cuma akşamı 12 sularında yola çıkarak başladığım yolculuğumu paylaşmak isterim. Gece 2 sularında Sakarya da bla bla car aracılığı ile tanıştığımız bir yolcuyu alarak yola başladık. İzmir güzergahı üzerinden ilk durağımız 3 gün kamp yapacağımız kabak koyu idi...
  3. Yuxelmurat

27 Ağustos - 5 Eylül Batı Akdeniz - Güney Ege Gezim

Arkadaşlar merhaba, 26 Ağustos Cuma akşamı 12 sularında yola çıkarak başladığım yolculuğumu paylaşmak isterim. Gece 2 sularında Sakarya da bla bla car aracılığı ile tanıştığımız bir yolcuyu alarak yola başladık. İzmir güzergahı üzerinden ilk durağımız 3 gün kamp yapacağımız kabak koyu idi...

4. Yuxelmurat

Bayramda Ayvalık Kampı

Öncelikle herkse merhabalar aranıza yeni katıldım. Şuan çadır kampları ile ilgileniyorum fakat karavan konularını da okuyorum inşallah hedefim panelvan dan bir karavan dönüşüm yapmak. Yakın tarihli planima gelecek olursak eşim ile 2 kamp deneyimini bu bayramda Balıkesir Ayvalık tarafında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri