Arama sonuçlarınız

1. bulent kocoglu

Pıknık Tupu Basınç Düşürücü

Arkadaşlar "Karavanda 2 kg küçük tüp ile ocak kullanılacaksa, mutlaka araya basınç düşürücü bir dedantör takılması gerekiyor" diye biliyorum. Ben bunun araştırmasını yaparken sahibinden sitesinde bir vatandaşın ilanını gördüm. 100 tl istiyordu. Ben mahalledeki Aygaz bayine gittim en pahalısı...

2. bulent kocoglu

Karavan Alırken Projesini Kontrol Edin

Arkadaşlar, Bu forum sayfalarında, özellikle Alkovenli veya Semiintegral denilen karavanların dönüşüm projelerinde yönetmelik değişiklikleri olduğunu okumuş olmalısınız. Bu konu değişik başlıklarda açıklandığı için toparlamak istedim. Eğer bu tip bir karavan almak istiyorsanız mutlaka Onaylı...
  3. bulent kocoglu

Transporter stepne taşıyıcı

Arkadaşlar, Syncro modellerinde kullanılan arka stepne taşıyıcıyı nereden temin edebilirim?

4. bulent kocoglu

T4 Yüksek Tavan

Arkadaşlar, Şu aralar yeni aldığım 2008 model yüksek tavan T5 'e proje çizmekle uğraşıyorum Bu arada, daha önce yaptırdığım T4 yüksek tavan ın fotolarını buldum, sizinle paylaşmak istedim. Bu da hacmine göre güzel olmuştu. İçinde banyo kabini vardı Buyurun görsellere
  5. bulent kocoglu

Motorkaravan -camper İçin Araç Seçimi- Ambulanslar

Arkadaşlar Son dönemde ilan sitelerinde satışa çıkan ambulans araçlar dikkatimi çekmeye başladı Malum; - 5 yaş büyük bir araç , ticari kullanıldığı için genelde yorgun ve çok km yapmış oluyor. - Tüv , ABS si olmayan, mevcut ambulansların muayene onaylarını yapmadığını öğrendim. - Tüv ün...

6. bulent kocoglu

2000 Vıtara On-off

100bin( km ağır bakımları tarafımdan yaptırıldı. Şu anda 115.000 tl Yakıtı ekonomik. -Ne yakıyor diye sormayın, ölçmeyi bıraktım Debiriaj balata - Teli dahil yenilendi. Bakımları Kanguru Serviste yapılmaktadır En az 80.-100 bin km ağır bakım yok 9500 Km hiç bir masraf bakım yok. Manuel vites...

7. bulent kocoglu

Yeni Üyenin Konu Açması

Sayın Forum Yönetimi, İlk defa üye olan arkadaşların özel mesaj atmalarında bir sınır olduğunu biliyorum İlk defa üye olan arkadaşların belli bir sayıda mesaj attıktan sonra konu açabilmelerini sağlayamazmısınız? Bu yolla , Forumu sadece ticari olarak kullanmak isteyenlerin Rus misafirlerin...
  8. bulent kocoglu

Bülent Koçoğlu Anadol'u

1976 Model, Orjinal Fabrika boyası Orjinal ellenmemiş motor Orjinal 47.000 km
  9. bulent kocoglu

2014 Yurtdışı Etkinlikler

Arkadaşlar, F.I.C.C. destekli ve Finlandiya 'nın Pori kentinde yapılacak olan 81. F.I.C.C. Ralysi ile ilgili bilgi almak için ekli linkleri kullanabilirsiniz. Tarih: 24/07 - 01/08 2014 https://www.facebook.com/ficcrally2014 http://www.ficcrally2014.fi/

10. bulent kocoglu

Forumda İsim Kullanımı

Sayın Yönetim, Son günlerde takip ettiğim ciddi forum sitelerinde ,artık, katılımcıların gerçek isimlerini kullanma zorunluluğu , en azından yönlendirilmesi başladı. Konuştuğumuz kişinin ismini bilmek en doğal hakkımız olmalı. BU konuda ortak bir çalışma yapılamazmı? Bakın , şu anda ...

11. bulent kocoglu

Guney Amerika Offroad Ve Defender

Arkadaslar 10 gundur Arjantin'deyim 18 gun surecek Arjantin- Sili ( patogonya) motorsiklet turumuz 1 aralikta Baslayacak Bu arada bos durmadik Arjantin- Brezilya - Paraguay ucgeninde 3 gun suren offrad turuna ciktik Burada offroad amacli toyota ve amerikan jeep kullaniyor Bizde arazide...
  12. bulent kocoglu

Aralik 2013 Arjantin Sili

Arkadaşlar, 01 Aralıkta başlayacak 18 gün / 3500 km Motorsikletle Arjantin / Şili gezime 17 KAsım İstanbul'dan start veriyorum. http://www.compassexpeditions.com/tour/short-adventures/patagonia-explorer/ Umarım her şey yolunda gider ve gezi notlarımı buradan paylaşırım Selamlar Bülent...

13. bulent kocoglu

Karavan Hükümeti Bakanlar Kurulu Listesi

Bize ulaşan son bilgilere göre, Karavan Hükümeti Bakanlar Kurulu Listesi oluşturulmaya başlamış. Başbakan Erdal Ötügen Hükümet listesini Cumhurbaşkanı Sedat Açıl’a Poyrazlar Gölünde sunacağı bildirilmiştir. Muhabirimizin , listede göz ucuyla gördüğü isimler aşağıda. sizce boş olan...
  14. bulent kocoglu

Aralık 2013 Guney Amerıka

Arkadaşlar, 01 Aralıkta başlayacak 18 gün / 3500 km Motorsikletle Arjantin / Şili gezime 17 KAsım İstanbul'dan start veriyorum. http://www.compassexpeditions.com/tour/short-adventures/patagonia-explorer/ Umarım her şey yolunda gider ve gezi notlarımı buradan paylaşırım Selamlar Bülent...
  15. bulent kocoglu

Haberlesme Ozgurlugumu Elimden Aldınız

Gezenbilir yönetiminde olup, Haberleşme özgürlüğümü elimden alınmasına sebep olan kişiler ile , Buna kasıtlı olarak neden olan ve isimleri tarafımca bilinen kişileri, şiddetle kınıyorum. Protesto ediyorum. Bülent KOÇOĞLU Ankara

16. bulent kocoglu

29 Ekım 2013 Ankara Zıyaret Kampanyası

Sedat Bey şahsında, Gezenbilir İstanbul mederatörlerine çağrımdır. İstanbul da ikamet eden ve halen bu yaşına gelmiş,- 18 yaş ve üzeri- Ankara'yı görmemiş, Anıtkabiri, eski meclisi görmemiş "gezenbilir"ci arkadaşlar olduğunu duydum. Sizlere Ankara dan çağrı yapıyorum Gelin bir organızasyon...
  17. bulent kocoglu

Defender Aks

Defender sahipleri veya aday arkadaşlar için orjinal defender on ve arka aks gelmiştir. İsteyen arkadaşa, - Üzerine dramel ile "defender & gezenbilir hatırası" yazılabilir - Nikel kaplama yapılabilir. -Eğer "haydar" olark kullanmak isteyen olursa , bileklik yapılır. (Çünkü, polis kontrollerin...
  18. bulent kocoglu

Mer-tur Kampıng Yalova

Arkadaşlar, Eylül ayı ilk haftası 4 gece Yalova Mer-tur Campıng'de motokaravanımla kaldım. İzlenimlerim. 1- Camping değil. Karavan otopark 2-25 dönümlük denize sıfır bir otel- Aquapark tesisine ait bahçe 3- Gecelik 40 tl ödedim 4- Sadece elektrik verdiler 5- WC, sadece tesis lokantasının wc...

19. bulent kocoglu

Eyyy , Sahteci Vatandaşım.....

Ey, Sahteci Vatandaşım, Sen, Yüksek oranda GDO lu pirinci bizlere yedirdin ,ama, En sevdiğin torununu, sahte şöför öldürmedimi, Sen, sahte rakı yapıp satıyorsun, ama, Eşin , hastalandığı zaman eczaneden aldığı antibiyotik de sahteydi, Sen, sahte bal yapıp satıyorsun, ama...
  20. bulent kocoglu

OFF-ROAD Nedir ? Ne değildir?

Arkadaşlar 3 Sene önce tesadüfen Andoff un bir etkinliğinde Himmet Beyin yanına co-pilot koltuğuna oturdum. O sürüşten aldığım keyf beni nacizane Vitara ile off-roadcı yaptı. O günden beri, Ankara da gezenbilir gurubu arkadaşlarla, bir kaç kez de İstanbul gurubu ile gezilere katıldım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR