Arama sonuçlarınız

1. necati27

430cm Botum Var 9.9 Motoru Var Amatör Denizcilik Belgesi Gerkirmi Mersin Liman Kayıtlı

Merhaba 9.9 motor ve 4. 30 botum var ruhsatı sağlam amatör denizcilik belgesi gereklimi aceba mersine bağlı bununla başka yerlere de gidebilirmiyim Amatör denizcilik belgesi olmadan yakalanırsam ne olur

2. necati27

Bot Ve Motor Dolandırıcılığı

Arkadaşlar merhaba sahibinden.com sitesinde hxpro 3metre bot 9.9 suzuki adlı ilanın uygun fiyatı ile ilgilendim, ilan sahibi ile yazıştık.İlandaki isim Sibel peker idi Telefon gizlenmiş mesaj açık bende mesaj yazdım İlan ile eşim ilgileniyor deyip telefon verin sizi arasın dedi bende telefon...
  3. necati27

Isuzu Dmax 2005 3.0 Motor Gaz Kelebek Sensörü Hatası

Isuzu dmax 2005 3.0 4x4 motor Gaz kelebek sensörü hatası veriyor sensörü değiştik hata silinmiyor arabada gaz yeme sorunu yok gayet güçlü hatanın nerede olabileceği konusunda bilgi sahibi tecrübe yaşayan varsa paylaşım yaparsa seviyorum hata p1520

4. necati27

Cj5 Fiyatı Konusunda Yardım

78 model cj5 full aypıldı
  5. necati27

Cj 5 4inç Yükseltme Sonrası Şaft Açıları Ve Lastik Seçimi

Merhaba arkadaşlar 1978 model bi cj5 3.8 3 ileri şanzıman araç aldım 4 inç yükseltme kiti aldım ama şaft açıları ve uzunluğu hakkında yardım istiyorum daha önce Toyota hilüx ln 105 kullandım yaptığım modigikasyolarda baya bi tekrar düzenleme gereği duydum bu araçta aynı sorunları yaşamamak için...

6. necati27

Ayna Mahruti Ln105 Hilüx

Merhaba arkadaşlar toyota hilüx LN105 aracımda 32 inç lastik var üstündeki ayna mahruti 4.56 ama ben 4.88 getirttim aradaki fark çok az olduğundan 5.29 daha iyimi olur diye karar veremedim taktırmadım orjinal dişli 9.41 yenisi 8.39 yani çok fark olmaz diye korkuyorum şu hali ile orjinal dişli...

7. necati27

Hilüx Sağa Çekiyor 4x4 1997-8

Arkadaşlar selamünaleyküm bende sonunda 7-8 önce Hilüx 4x4 aldın yalnız araçta makas lastilikleri saplama v.s komle bilyalarla beraber sağlam Bi bakından geçti yalnız işlemlerden önce frene basınca araç sağa yarım tur çekiyordu bunları yapınca geçer sandık değişen bişey yok. Geçen Aracın...
  8. necati27

Hilüx Ln105 98 Model Ön Makasları Helezonlu Amortisör Ile Değiştirmek

Selamünaleyküm arkadaşlar sonunda bende hastalığa yakalandım ve Hilüx 98 ln105 4x4 aldım bu araçta yükseltme kitlerine baktımda çok uçuk rakamlar var aracı farklı amortisör ve helezonla ön makasları iptal edip tornacıdan yaptırma özel ayarlı kol ve denge kollarıyla kendi kitimi yapacağım.pratik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri