Arama sonuçlarınız

1. S

Transporter Camper Yapımı

Herkese merhabalar, Hali hazırda çekidemirli bir offroad aracım ve 3.5 metrelik bir çekme karavanım var. Güzel geziler yaptık ama seneye yeşil pasaport almaya hak kazanıyorum ve artık daha uzak mesafelere, hatta yurtdışına çıkmak istiyorum. Niyetim çekme karavanı ve offroad aracını satıp bir...

2. S

Geniş Su Geçişli Musluk

merhabalar, çekme karavanımda su deposunu tavana yakın bir yere monte ettim. 40 litre olduğu için problem çıkmadı, depo da yassı olduğu için duvarda iyi durdu. Su deposundan hortum ile mutfak tezgahına ve banyoya su aldım. Musluklar güzel diye 2 adet kuğu boyunlu musluk aldım taktım. Sorunum şu...
  3. S

Kapı Hangi Tarafta Daha Kullanışlı?

Çekme karavan kapısı hangi tarafta daha kullanışlı? Neden kapılar hep sağ tarafta?

4. S

Araç Aküsünü Kullanarak Aydınlatma

Merhabalar, içini kendim yapmayı düşündüğüm çekme karavanıma aydınlatma için fikir arıyorum. Çanakkale'den 3-4 günlük konaklamalar için, bozcaada, assos, karabiga, geyikli gibi max 100 kmlik rotalarda karavanı kullanmak istiyorum. belki senede 1 kere 7-10 günlüğüne güneyler olabilir. 1-her...
  5. S

Ikinci El Karavan Fiyatlarındaki Uçukluk

Merhabalar, 1 yıldır ikinci el çekme karavan fiyatlarına bakıyorum. Motorlu araçlarda sıfırı olmasından dolayı bir ikinci el fiyat dengesi kurulmuş gibi ama karavanda hiç öyle birşey yok. Örneğin sahibinden de 10000 euroya adria 370 sıfır karavan varken, aynı boyutta 2005 model karavanlara 35000...

6. S

Tavana Yakın Su Deposu Hava Problemi

Merhabalar, Çekme karavanıma aşağıda görüldüğü gibi tavana yakın bir su deposu yapmak istiyorum. Amacım elektrik, hidrofor, pompa vs.derdi olmadan su kullanabilmek. Yer çekimi ile su akmasını sağlamak. Depodan 3 tane musluk gelecek ve musluklardan biri karavanın dışında olacak (Gizli). Böylece...

7. S

Ben De Karavan Yapmak Istiyorum

Merhaba Değerli forum üyeleri, Çekme karavan yapmak istiyorum. 33yaşındayım, 2 yaşında oğlum var. Çanakkale'de yaşıyorum. Ailece gidip 2-3 gün kalabileceğimiz çok güzel yerler hemen yakınımızda. O nedenle bir karavan sevdası başladı. Hem işin maddi boyutundan, hem istediğim gibi karavan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri