Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar , hobi ve keyf amaçlı bir Defender 110 toplamak ve kusursuz bir restorasyon projesi gerçekleştirme arzum var .Bir kaç gündür ilan sitelerine bakıyorum.2.5 Litre Benzinli bir araç var.Şaseye kadar inerek aracı sıfırlamak hevesindeyim.En büyük ve önemli sorun olarak Motor ve...
Arkadaşlar Ankara'da ustalık,fiyat ,kalite,dürüstlük,güvenilirlik açısından tavsiye edeceginiz memnun kaldığınız ve kesinlikle kapısından dahi geçilmeyecek memnuniyetsizliklerinizin bulunduğu usta ve özel servisleri paylaşırmısınız.Araçlarımızı kime emanet etmeliyiz ?
Tapatalk kullanarak...
Selam arkadaşlar hiç bilmediğim tamamen yabancı olduğum bir aracı satın aldım.2001 model Discovery 4.0 V8 .Ankarada ikamet ediyorum.Aracım 140.000 km'de ve benzinli hiç Lpg uygulanmamış.Bu aracın bir V8 olmasına rapmen çekişi ve performansı bende hayel kırıklığı yarattı.Yeni yazılım ve çip...