Arama sonuçlarınız

1. MEfeCeylan

Ford Fiesta'dan Camper

Merhabalar herkese. Bir hayalin gerçekleşme hikayesinden bahsedeceğim kısıca. Üstadlar da kızmasınlar ben de bilemedim konu nereye açılmalı. Çekme karavan desen değil, motokaravan desen değil, farklı bir proje oldu çünkü. Uzun zamandır bir karavan yapıp konaklama ulaşım gibi olaylara...

2. MEfeCeylan

Rahat Batarsa "türkiye"

Aslında konu isminde tereddüt ettim ancak doğru tanımlamanın "rahat battı" olduğunu düşünüyorum. Bir araştırma içerisine girdim. Şuan için aklımda olan yaklaşık 3.5-4 ay sürecek bir Türkiye turu yapmak istiyorum. Bu yolda önüme defterimi, kitabımı, bilgisayarımı açtım araştırmaya başladım...
  3. MEfeCeylan

Rahat Batana "türkiye"

Aslında konu isminde tereddüt ettim ancak doğru tanımlamanın "rahat battı" olduğunu düşünüyorum. Bir araştırma içerisine girdim. Şuan için aklımda olan yaklaşık 3.5-4 ay sürecek bir Türkiye turu yapmak istiyorum. Bu yolda önüme defterimi, kitabımı, bilgisayarımı açtım araştırmaya başladım...

4. MEfeCeylan

Rollcage Ruhsat

Konuyu doğru yeremi açıyorum diye tereddüt ettim, öyle ise kusura bakmayın baştan belirteyim. Şöyleki defender 110 için rollcage yapmayı düşünüyorum. Rollcageci olan defender var piyasada ama takıldığım ruhsatı oldu. Düşündüğüm rollcage ön tamponu dodikleri hatta alt basamağıda alıp tavana...
  5. MEfeCeylan

Defender Ilave Dingil

İnternette değişik projeler dolanıyor, bunlardan ilgimi çeken bir taneside 6x6 land rover defender oldu. Fabrika çıkışı(Askeriye) yada sonradan yapılmış kullanıcı versiyonları mevcut. Yabancı ülkelerde sanayide bile yaptıran var. 6x4 yada 6x4 olarak farklı aktarma tiplerinde. (Bu iki araçta...

6. MEfeCeylan

Puma Vs. Bd30

Daha baştan diyeyim, forumda bu konuda pek çok konu var biliyorum ve bulabildiklerimin hepsini okudum :D "Hangisi daha iyi" gibi genel bir soru sormayacağım. Daha özel bir noktaya takıldım ben bu araştırmalarım sırasında. Bunun öncesinde de ufak bir bilgilendirme yapayım, Bu yıl bitmeden bir...

7. MEfeCeylan

Defender 110 Düz Dizel Kapalı Kasa

Öncelikle Merhaba diyerek söze başlamak isterim. Uzun süredir forumun takipçisiyim. Ancak bilgi sahibi olmadığımdan pek fazla mesaj yazmak yerine mesaj okuyan kesimdendim. Ancak benimde soracak sorularım olmaya başlayınca mecburen bir hesap açmam gerekti. Forumda gerçekten çok bilgili kişiler...
  8. MEfeCeylan

Yamaç Paraşütü Tekamül Eğitimi

Merhaba, Öncelikle iyi günler dilemek isterim. Bu yaz bir tanıdığımızın ısrarı üzerine THK'nın yamaç paraşütü eğitimi için başvurdum. Kendisi baya aktif bir adam ve 3 yıl önce almıştı başlangıç eğitimini. Git çok seveceksin müptelası olacaksın gibi sözlerle beni ikna etti ve kayıt oldum...
  9. MEfeCeylan

Off-road Başlangıç

Merhabalar, Öncelikle konunun yeri konusunda emin olamadım. Yanlış yere açmış olabilirim diye endişe yaşamaktayım. Şayet böyle ise yetkili kişiler olması gerektiği yere taşırsa sevinirim. Konu nedenine gelirsek bir nevi yardım istemekteyim. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Mesaj yazma...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.