Arama sonuçlarınız

1. hüseyin gelici

90 Günde Çekme Karavan Ile Marmara Trakya

12 Haziran günü çekme karavan ile Marmara , Batıkaradeniz , Saroz korfezi , Gelibolu , Gökçeada olmak üzere 90 günlük tur programımız var . Gezimizin muhtelif etaplarında bizlere katılacak olan karavancı aile dostlarımız olacak . Ailece çıkacağımız bu gezide yine aile olmak şartı ile arzu eden...

2. hüseyin gelici

90 Gün Çekme Karavan Ile Marmara Trakya

12 Haziran günü çekme karavan ile Marmara , Batikaradeniz , Saroz korfezi , Gelibolu , Gökçeada olmak üzere 90 günlük tur programımız var . Gezimizin muhtelif etaplarında bizlere katilacak olan karavanci aile dostlarimiz olacak . Ailece çıkacağımiz bu gezide yine aile olmak şartı ile arzu eden...
  3. hüseyin gelici

12 - 15 Mayis Soma Sevİşler Kampi

2017/05/12-15 SEVİŞLER BARAJI KAMPI 12 Mayıs Cuma günü saat 12:15 de iki ay öncesinde planladığız şekilde bir gün öncesinden pazar ve market alışverişimizi yaparak 6 araç 14 arkadaş Ayvalıktan Soma Sevişler köyü barajına gitmek üzere yola çıktık. Kampa ilk başta ben Hüseyin gelici ve eşim...

4. hüseyin gelici

2017-05-06 Kozak Yaylasında 4 Karavan Kamp Yapıyoruz

Dostlar tekrardan merhaba 06 Mayıs 2017 Cumartesi 4 karavan Ayvalıktan hareketle ben eşim Fisun annemiz Sevim hanım değerli dostlarımız Yalçın Doğançay Mehmet İşaret . eşi Sevil ve dünürleri , Ozan işaret nişanlısı Gizem istikamet Kozak Yaylası Yaşam Vadisi Sayın Sait Tez in işlettiği her...
  5. hüseyin gelici

İkkd İle Sazlica Buluşmasi

23 Nisan Foca Sazlıca kampını İKKD (İzmir Kamp Karavan Derneği) ile Ayvalık grubu olarak birlikte kamp yapmak üzere 21 Nisan günü saat 12 :00 bizler Ben Hüseyin Gelici eşim Fisun ,annemiz Sevim hanım Mehmet İşaret ,esi Sevil hanım ve Değerli dostumuz Yalcın Doğançay Ayvalık'tan yola çıktık ...

6. hüseyin gelici

4 Kafadar 4gün Dikili Bademli Candarli

29 Eylül Perşembe günü saat 13:30 da alisverisimizi tamamladık. Ben dahil 4 kafa dengi arkadaş Mesut Suvakcı, Atilla Sarıoğlu, Mehmet Işaret iki motokaravan ve benim çekme karavan Turtle ile yola koyulduk ilk durak Dikili Bademli programda 2 gün kamp yapacağız. Zamanlama mükemmel Bademli nin...

7. hüseyin gelici

Satılık 5,25 Erba Çekme Karavan 2015 Model

Merhaba Aile içinde yaşamış olduğumuz sağlık nedenlerinden dolayı satışa çıkardığımız karavan aslında dosta gidecek kadar temiz bakımlı ve sorunsuz bir karavandır bize 3 yetişkin olarak ihtiyaçlarımızı karşılamakta alacak alan kişi kendi ihtiyacına göre donanımlar üzerinde değişiklik yapabilir ...
  8. hüseyin gelici

13 Haziran 2016 Zeytinli Kampimiz

Balıkesir Ayvalıktan 5 araç 20 dost saat 13 de yola çıktık hedef yine Balıkesir’in Akçay beldesi ile yan yana Zeytinli köyü. Daha önce arkadaşlar ile bu köyde ben kamp yapmıştım, çok beğendiğim çok da keyif aldığım bir kaç gün geçirmiştim. Aynı duygularla aynı güzellikleri dostlarımda yaşasın...
  9. hüseyin gelici

Kazdağlari Nda Sirt Çantali Gezginler Ile

KAZDAĞLARI NDA SIRT ÇANTALI GEZGİNLER İLE Sizlere 19 Mayıs günü başlayan gezimizden bahsetmek istiyorum. Önce Atayı anma Gençlik ve Spor Bayramını coşku ile kutladık. Bayram bitiminde saat 12 de Ayvalık karavan parkına geldik. 2 çekme karavan ve bir yataklı araç hazırlıklarımızı tamamlayıp...

10. hüseyin gelici

Güre Kampimiz

07 Mayısta dostumuz Mehmet İşaret ve eşi ile birlikte 2 karavan Ayvalıktan çıkıp Güre Afrodit termal tesislerine gittik sıcak sularda bir güzel yıkandık sonrasında Güre sahile indik doğa ile baş başa deniz kenarında sessiz sakin bir yer bulduk karavanlarımzı buraya park ettik. Sevil hanımın...

11. hüseyin gelici

2016-04-08 Karavanci Dostlar Hera Termal 'de

Sevgili üyelerimiz, 08.Nisan.2016 Cuma günü başlayan Hera Termal Etkinliğimizi 75 kişilik katılımla gerçekleştirerek 10.Nisan.2016 Pazar günü sonlandırdık. Şahsım, Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz adına, Başta Hera Termal yetkilileri olmak üzere, katılan üyelerimize, aday üyelerimize ve...
  12. hüseyin gelici

2016-03-18/21 Dostlar Ile Ege Karavan Turu

FOÇA MANİSA ÇANDARLI DİKİLİ BADEMLİ DE KONAKLAYIP KEYİFLİ SOHBET LEZZETLİ YEMEKLER ÇAY VE ŞARAP DAHA BİR ÇOK ETKİNLİKLERDE BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİ İLE

13. hüseyin gelici

Kadırga Koyu Odunluk Iskelesi Bozca Ada Dostlar Ile Karavanda 1 Hafta

5 Mart'ta 4 dost ile Ayvalıktan çıktık karavan ile bir haftalık tatile çıktık çok keyifli idi.Mesut Suvakçı . Atilla Sarıoğlu , Mehmet İşaret , ve ben Hüseyin Gelici Önce Kadırga koyuna gittik. iki gün iki gece konakladık yemek ustamız Atilla nın lezzetli yemekleri ve içkilerimiz eşliğinde güzel...
  14. hüseyin gelici

Izmir Dikli Bademli Köyü Karavan Ile Ilk Kampımız

DOSTLAR İLE BİRLİKTE KARAVANLI İLK KAMPIMIZ Değerli dostlarımızdan Mesut Suvakçı ve eşi Hicran hanım Deniz Duman ile birlikte ilk kez Turtle ile kamp yapıyoruz. Dikili Bademli Ayvalığa 50 km bir mesafe denize sıfır doğa ile iç içe mevsimin gereği çok sakin huzurlu dinlendirici bir ortam...
  15. hüseyin gelici

Izmir Dikili Bademli Köyü Karavan Ile Ilk Kampımız

DOSTLAR İLE BİRLİKTE KARAVANLI İLK KAMPIMIZ Değerli dostlarımızdan Mesut Suvakçı ve eşi Hicran hanım Deniz Duman ile birlikte ilk kez Turtle ile kamp yapıyoruz. Dikili Bademli Ayvalığa 50 km bir mesafe denize sıfır doğa ile iç içe mevsimin gereği çok sakin huzurlu dinlendirici bir ortam...

16. hüseyin gelici

Pis Su Deposu

merhaba arkadaşlar yüksekliği en az 20 cm en çok 25 cm olan pis su deposu olarak kullanabileceğim polietilen yada polyester tank arıyorum internette bulamasım belki sizlerin bildiği vardır yardımcı olmanızı rica ediyorum
  17. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır (5 yıl ) hayalini kurduğum çekme karavanımı 28 Ekim 2015 de almış bulunmaktayım.Erba’nın 5,25 modeli. Araştırmalarım sonunda Istanbul’da bir dostum sadece 1 kez kullandığı 2015 model karavanını satılığa çıkartınca ben talip olmuştum sonuçta bana nasip oldu.Kendi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri