Arama sonuçlarınız

1. voyvoda4

Tata Xenon Lastik Ölçüsü Yardım

Arkadaşlar selam yaklaşık 6 ay önce babama köyde kullanması için 2010 model 167binkm de Tata Xenon aldık, araç şimdilik beklentilerimizin üzerinde 24-30bin tl arası hidrolik direksiyon, otomatik cam, merkezi kilit, klima, arka Lsd diff kilitli ve100km de 8.2lt yakıt tüketimine sahip Turbo dizel...

2. voyvoda4

Defender Karbüratör Benzinde Gaz Kesince Stop Etme Problemi Yardım

Merhaba Arkadaşlar, kiminizin bildiği üzere ben de 2.5 benzinli 110 kullanıcısıyım namı değer Hayalperest, nette okuduğum kadarı ile karbüratörlü araç kullanan insanların çok sık karşılaştığı ancak düzgün bir çözüm bulunamamış esrarengiz bir problem için bilginize danışmak isterim. Araç...
  3. voyvoda4

Defender Yakıt Deposu Koruma Sacı Yaptıran Varmı?

Merhaba Arkadaşlar, Geçtiğimiz Temmuz ayında yaptığım Gürcistan gezisinde arazide yakıt depomu delmiştim, araç benzinli olduğundan pek çok usta kaynakla tamire yanaşmadı dolayısyla bende 310 tl ye depoyu sıfırladım. Sonra sütden dilimiz yandığı için korumaları araştırmaya başladım ve bir baktım...

4. voyvoda4

Defender Araç üstü Sac nerden alabilirim?

Merhaba Arkadaşlar, aracıma ön çamurluk üstü baklava sac almayı planlıyorum, fiyat uygun olursa belki arka çamurluk kısmı ve kapı altı şeridi de yaptırabilirim araştırıyorum işte bunları nerde ne kadardır, özellikle Ankarada yapan bir usta var mıdır? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  5. voyvoda4

Alınık Defender110 G4 Tavan Sepeti

Arkadaşlar merhaba, 91 model defender110 um için uygun fiyatlı G4 port bagaj arıyorum piyasada yaptırmak veya hazır almak çok pahalıya geliyor bu yüzden 2.el bakıyorum elindekini satmak isteyen varsa veya fazla olan, fiyat ve mümkünse fotoğraflı teklif verebilirler buradan veya özelden. G4...

6. voyvoda4

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Arkadaşlar Merhaba, Uzun ve sancılı bir süreç sonunda bende 1991 model hidrolik direksiyon 2.5 Benzinli/tüplü defenderım ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Geçmişe baktığım zaman foruma defender ile ilgili ilk sorumu Nisan 2011 de atmışım neredeyse 3 sene olmuş ben bu veleti almaya niyetleneli...

7. voyvoda4

Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı.

Merhaba değerli gezenbilir camiası, Uzun süredir siteyi ve sohbetlerinizi sessiz şekilde takip edenlerdenim. kendi çapımda araştırmamı yapıyorum ve şu sıralar kendime sonunda bir defender alma arifesinde hissediyorum :) Bu konuyu yardım istemek amaçlı açtım özellikle Ankarada ikamet eden...
  8. voyvoda4

Bu aracı tanıyan varmı 1974 Landrover Defender 90

Merhaba arkadaşlar şu ara bir off-road / Kamp aracı bakmaktayım sahibinden de altta ki aracı buldum, öğrencilikten yeni çıkmış olduğum için çok fazla birikmişim yok ama bu aracın fiyatı tam da benim cebime göre. belkide biraz fazla uygun diye de düşünmedim değil açıkçası, görüşünü paylaşmak...
  9. voyvoda4

84 Model Dizel Mitsubishi Pajero alınırmı? yedek parça sorunu varmı?

Merhabalar ey bilgili gezenbilir ahalisi, öğrencilikten yeni çıktım sayılır ve bir süredir bütçeme uygun, az yakan ve genel olarak sıkıntısız bir offroad/kamp aracı arıyordum biraz para biriktirdim bu iş için (10.000 tl kadar) param oldukçada modifeyelere devam etmek istiyorum. pajero da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,025
Kayıtlı Üye Sayımız
166,769
Kaydolan Son Üyemiz
enesakbb1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri