Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.dış kumaşı hafif en az 800 fill kaz tüyü (ördek değil) orta katman ve en az 10000 mm su geçirmez şehirdede giyebileceğim F/p bir dış katman ceket arıyorum. Türkiye de çok var ama bütçeme fazla geliyor.yurtdışından yada Türkiyedende olur,tavsiye edebileceğiniz uygun fiyat ve...
İnternette kovarın bir ürünü var fakat benim bahsettiğim silindirik sprey şekilli olanlardan değil.nurgaz ın tek kullanımlık tüpleri şeklinde...resimdeki gibi? internette bunlarında 2 liralık çakmak gazlarıyla doldurulabildiğine dair bir video buldum fakat bu yöntem çok sağlıklı gibi durmuyor...
S.a arkadaşlar.bisiklet motosiklet veya trekking faaliyetlerinde çantada taşıyabileceğimiz 2 kişilik çadır arıyorum. önerilen çadırlara baktığımızda genellikle su geçirmezlik değeri yazılmıyor.aradığım
*çadır su geçirmezlik özelliği 2000 mm ve üstü,( karadeniz yaylaları için bu önemli.sağanak...