Arama sonuçlarınız

1. D

19 Derece Suda Yüzmek Için Elbise

herkese merhaba bir hafta sonra likya yolunu yürümeye başlıycam yüzmek benim için çok önemli ama bildiğiniz gibi su soğuk bende zayıf biriyim kesin üşürüm acaba bu ürünü alsan ne derece fayda eder yardımcı olabilirmisiniz Tüplü Dalış Elbiseleri 16-24 - SUBEA KOLSUZ WETSUIT 5,5 MM

2. D

Likya Yoluna Yürürken Tahmini Nekadar Harcanır (harçlık)

lika yolunu yürürken 2 ayda yeme içme vs tahmini ne kadar harcarım bir bilgisi olan var mı daha önce böyle bir konu görmüştüm ama bulamadım ona göre plan yapıcam da :smiley:
  3. D

Arpenaz 100 Mid Nasıldır

bu bot likya yolu için nasıldır sizce kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı likya yolunu yürüyen bir tanıdığım decathlon aldığı ayakkabıyı kullandığını ve sıkıntı yaşamadığını söyledi ama ben bileği saracak bir model bakıyorum Erkek Doğa Yürüyüşü Botları - ARPENAZ 100 MID NOVADRY BOT

4. D

Deuter Çantaların Tüm Modelleri Iyimidir

merhaba arkadaşlar çanta araştırıyorum Deuter çanta almak istiyorum Deuter çantaların tüm modelleri kalitelimidir 500 600 tl ye olan modelleri var birde ikinci elde Deuter makula modelini gördüm sizce kaç yılık dır bu çanta bütçem fazla değil onun için ucuz ama iyi bir çanta almalıyım likya...
  5. D

Duruş Bozukluğu Olan Kişilerde Ağır Yükle Yürüyüş Zararlımıdır

merhaba arkadaşlar ben nisan ayında likya yolunu yürümeyi planlıyorum her şey düzgün giderse ama bende 2 tip duruş bozukluğu var bel çukurluğu ve skolyoz skolyozum çok fazla değil bazı kişilerde ağrı falanda yapıyor o kadar değil benimkisi bende omurga solo doğru eğri ben bu iki duruş...

6. D

Nisan Haziran Arası Antalya Hava Sıcaklığı Nasıl Olur

merhaba nisan haziran arası antalya hava sıcaklığı nasıl olur bilgi verebilecek olan var mı bu tarihler arasında likya yolunu yürümek istiyorum ama benim için önemli olan denize girebilmek araştırdığım kadarıyla bu tarihler arası deniz sıcaklığı ortalama 19 derece oluyormuş onun için shorty...

7. D

Ilk Baharda Antalya Turu Için Uyku Tulumu Kaç Derece Olmalı

ilk baharda antalya turu yapmayı düşünüyorum(bu turdan sonra cesaret edebilirsem karadenize ege ve iç kesimlere gidicem) bu tur için kaç derecelik bir uyku tulumu almam gerekir sizce araştırdım ama bununla ilgili bilgi bulamadım
  8. D

Pilden Çakmak Benzeri Bir Şey Yapmak (başlık Bulamadım :) )

konu doğru yerde mi bilmiyorum burası uygun geldi şöyle bir şey buldum paylaşmak istedim
  9. D

Mağarada Kamp Yapmak

kampçılık bölümüne böyle bir konu açtım sizde baka bilir misiniz rica etsem Mağrada Kamp Yapmak

10. D

Mağarada Kamp Yapmak

merhaba arkadaşlar önümüzdeki yaz akdeniz turu yapmak istiyordum bu sene kpss nedeniyle olmadı maalesef benim aklıma takılan bir şey var hep hayalini kurduğum bir şey içinde su kaynağı olan mağara da kamp yapmak mağara da kamp yapılır mı akdenizde ki mağaralara bakıyorum içerisi cennet gibi çok...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri