Arama sonuçlarınız

1. aliayk

Grand Cherokee 5.2 1996 Hata Kodu

Merhabalar, Son zamanlarda ara sıra check engine hatası ile karşılaştım hata kodlarına baktığımda 12 - 24 - 42 - 55 veriyor bu kodların ne olduğuna baktım yakıt sistemi veya sensor ile ilgili bir problem sanki bu hata ile karşılaşıp şu parçayı değiştirince düzeldi diyebileceğiniz parça var mı...

2. aliayk

Grand Cherokee 5.9 Orjinal Jantı Arıyorum

Merhabalar, Grand cherokee 5.9 orjinal jantı veya kare kasalardaki 5 kol olan jantından arıyorum satmak isteyen varsa iletişime geçebilir mi? Teşekkürler
  3. aliayk

Grand Cherokee Zj El Fren Problemi

Merhabalar herkeze, El frenin tutmamasi galiba ZJ nin kronik sorunlarindan birisi 4 disk 4 fren balatasi ve el fren balatalari degisti ayar yapildi sonuc eskisinden biraz daha iyi ama tutmuyor yine P de birakmak istemiyorum bayirda oturdugum icin sonra P den cikartmak icin ugrasiyorum ve...

4. aliayk

Grand Cherokee 1997 Zj Su Alıyor Yardım

Merhabalar, Çok yağışlı havalarda yolcu koltuğunun olduğu kısmının ıslandığını fark ettim ve söktüm halının alt kısmı su içerisinde ama suyun nerden geldiğini bulamıyorum daha önceden böyle bir sorun ile karşılaşan var mıdır? Sunroof giderine su döktüğümde alt kısımdan akıyor tıkanmış gibi...
  5. aliayk

Grand Cherokee 5.2 Zj Soğutma Fanı Çalışması?

Merhabalar, Radyatör soğutma fanının çalışma prensibi nasıl araç çalıştığında çalışıyor mu? Yada belli bir ısıya geldiğinde termik devreye girdiğinde mi çalışmaya başlıyor? yardımcı olabilir misiniz?

6. aliayk

Grand Cherokee 5.2 Zj Far Sökülmesi Yardım

Merhabalar, Daha önceden far ve park lambaları söken varsa nasıl söküleceği hakkında yardımcı olabilir mi?

7. aliayk

Grand Cherokee 5.2 1997 Koltuk Derisi Değişimi

Merhabalar, Aracımın koltuklarının derisi deforme olmaya başladığı yaşı gereği orjinaline uygun deri değişimi yapan usta tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Birde arka bağaj camının amortisörlerini nerden bulabilirim? Teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri