Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Son zamanlarda ara sıra check engine hatası ile karşılaştım hata kodlarına baktığımda 12 - 24 - 42 - 55 veriyor bu kodların ne olduğuna baktım yakıt sistemi veya sensor ile ilgili bir problem sanki bu hata ile karşılaşıp şu parçayı değiştirince düzeldi diyebileceğiniz parça var mı...
Merhabalar,
Grand cherokee 5.9 orjinal jantı veya kare kasalardaki 5 kol olan jantından arıyorum satmak isteyen varsa iletişime geçebilir mi? Teşekkürler
Merhabalar herkeze,
El frenin tutmamasi galiba ZJ nin kronik sorunlarindan birisi 4 disk 4 fren balatasi ve el fren balatalari degisti ayar yapildi sonuc eskisinden biraz daha iyi ama tutmuyor yine P de birakmak istemiyorum bayirda oturdugum icin sonra P den cikartmak icin ugrasiyorum ve...
Merhabalar,
Çok yağışlı havalarda yolcu koltuğunun olduğu kısmının ıslandığını fark ettim ve söktüm halının alt kısmı su içerisinde ama suyun nerden geldiğini bulamıyorum daha önceden böyle bir sorun ile karşılaşan var mıdır? Sunroof giderine su döktüğümde alt kısımdan akıyor tıkanmış gibi...
Merhabalar,
Radyatör soğutma fanının çalışma prensibi nasıl araç çalıştığında çalışıyor mu? Yada belli bir ısıya geldiğinde termik devreye girdiğinde mi çalışmaya başlıyor? yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar,
Aracımın koltuklarının derisi deforme olmaya başladığı yaşı gereği orjinaline uygun deri değişimi yapan usta tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Birde arka bağaj camının amortisörlerini nerden bulabilirim? Teşekkürler...