Arama sonuçlarınız

1. Herbalist06

Defender Lastik Seçimi

Merhaba arkadaslar. Aranıza yaklaşık 2 ay önce 92 model 110 luk düz dizel defender alarak katıldım. Aracımdan çok memnunum. Arazide gitmem çıkmam demiyor. Formda araştırdığım kadarıyla net bir bilgi alacağım yazı bulamadım. Aracım düz dizel olduğundan arazi performansını etkilememek şartı ile...

2. Herbalist06

110 Defender Arazi Işığı

Cumleten hayırlı aksamlat. ilk defa kullaniyorum, yeni aldigim 92 110 luk düz dizel defenderin sürekli olarak 4 çeker lambası yaniyor normal mi? Daha önce hiç gözüm çarpmadı.
  3. Herbalist06

1992 Midel110 Düz Dizel Defender

Değerli büyüklerim abilerim. Uzun zamandır kamp ve kışın zor koşullarda yaylaya cıkmak için arazi aracı arıyorum. Şehir içi kullanmıcam. Bütcem kısıtlı. 20 bin tl ye 92 model 85bin kilometrede- 110luk 5 kapı düz dizel defender buldum. Piyasası hakkında bilgi sahibi değilim. Arac diri ve sorunsuz...

4. Herbalist06

20 Bin Tl Ye Ne Alabilirim?

Syn büyüklerim ve kardeslerim. Maximun 20 bin tl bütcem var. Kışın av ve yazın kamp için 4x4 arazi aracı almak istiyorum yanlız fazla bilgim yok. Lada niva hariç hangi araçları önerirsiniz? + ları ve - leri neler olur önerdiginiz aracların. Şimdiden tesekkur ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri