Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Ankara'dan Kars'a tren yolculuğu yapmayı planlıyorum fakat kars insanı nasıldır sorun çıkartır mı birde konaklamayı düşünürsem eğer kamp yapabileceğim yerler varmı ? belki çok şey soruyorum fakat Doğu ekspress'i ile yolculuk yapan varsa sigara içimi konusunda istisna yapıyorlar mı ?
Merhaba ben yazın yapmayı planladığım gezimde kullanacağım sırt çantamı ;
Forclaz 50 litre
Doğa Yürüyüşü Çantaları - FORCLAZ SIRT ÇANTASI 50 LİTRE
olarak düşündüm fakat emin olamadım sizce nasıl bir çantadır sorun yaşar mıyım ?
bütçem en fazla 200 tl ona göre öneride buluna bilirseniz...
Merhaba haziran ortalarında veya sonları gibi bir kamp gezisi yapmayı planlıyorum.Daha önce hiç kamp yapmadım burada biraz deneyim kazanıp çıkmayı planlıyorum ama yanımda gelebilecek biri ve bir aracım yok planım otostop ve kısım kısım otobüs kullanmak.En büyük korkum kaybolmak daha önce...