Arama sonuçlarınız

1. onurgo1

Navara D40 Tecrübeleriniz

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, yaklaşık 4 yıldır Opel'in 4x4 ünü kullanıyorum, aracımın kötüsünü de iyisini de elden geldiğince forum üzerinden en açık şekli ile arkadaşlarıma aktarıyorum. Aracımdan memnunum ayrı bir karakteri sürüş zevki var sağını solunu kendim tamir ediyorum...

2. onurgo1

Opel Frontera Hakkinda Yorum, Nasildir, Yakit Tüketİmİ, Parça, Servİs, Tecrübelerİm

Arkadaşlar 2.5 3 yıl kadar önce frontera ile tanıştım almadan önce internette çok araştırdım yorumları okudum Opel ci ustalara sordum ve hayatımda binmediğim bir arabayı kulağımı kapatıp gözümü karartıp gittim aldım. Bu yazıyı neden yazma ihtiyacı duydum (tecrübe ettiğim A kasa benzinliler için...
  3. onurgo1

Frontera 2.0 X20se Opcom-diagnostic-arıza Okuma-bilgisayar Bağlantısı

uzun debelenmeler sonucunda 2.0 frontera mı çinden aldığım opcom cihazına bağladım:), bu tip 10 pin ODB1 ALDL girişine sahip vectra A Omega Kadette Calibra v.s araçlar için ekteki resimdeki gibi pinleri kullanarak bağlantı kurulabiliyor, Elm327 cihazda çalıştıramadım bu yalnızca Op-com için...

4. onurgo1

Frontera Sis Farı

Arkadaşlar frontiye tavan için 4 tane ızgaralı yuvarlak sis lambası alayım diyorum internette birkaç tane universal far var ama sadece 16 cm bulabiliyorum ölçtüm biçtim aşırı büyük var mı bildiğiniz bir yer veya taktırdığınız model?
  5. onurgo1

Frontera Ön Takım, Rölanti Sorunu Ve Usta Arayışı

Sevgili Abilerim Üstadlar yeni bir frontera sport 2.0 aldım. Aracı almamda en büyük etken sizin burada yaptığınız paylaşımlardı iyi yada kötü tüm tecrübelerinizi burada bizlere aktardığınız için sonsuz teşekkürler. Aracımdan gayet memnunum henüz 1.5 ay kadar oldu ufak tefek birkaç sorunum var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri