Arama sonuçlarınız

1. Cihat-Cihangir

Satılık - Takaslı 2003 Grand Cherokee Overland 2.7 Crd

Tüm forum dostlarına selamlarımı sunuyorum... Sahibi olduğum 2.7 CRD 2003 overland aracımı satmak niyetindeyim... 223.000 KM deki aracımın motor ve şanzumanı kusursuz olup tüm bakımları aksatılmadan yapılmıştır. Aracımı 6 ay kadar önce Antalya'da Mimar olan bir bayandan aldım. Kendisinin 2...

2. Cihat-Cihangir

2.7 Crd Egr Iptali

Selam arkadaşlar; Bugun yurtdışı forumlarda gezinirken 2.7 CRD motorlarda basit bir elektronik devre sayesinde Egr'nin iptal edilerek motora egsoz gazı girişinden kaynaklanan dezavantajlardan kurtulmanın mümkün olduğunu belirten bikaç konuya rastladım. Özellikle Dumansız çalışma, daha...
  3. Cihat-Cihangir

Bahçemde Wj Overland Gizli Vinç Uygulama Macerası

Tüm dostlara selamlar olsun. 3.7 Cherokee mi yakıt şikayetinden satınca, birazda gazla pazartesi 2003 model Grand Cherokee WJ 2.7 sahibi olduk. 3.7 yi satarken alıcı, ben vinci istemem fiyattan düşelim dedi. Haliyle bi adet Tabor 12k vinç elimizde, arabasınıda alınca dayanamadım başladım...

4. Cihat-Cihangir

Satkılık 2002 Hatasız Extralı Kj 3.7 Cherokee

Selam Arkadaşlar Bir Cherokee ancak bir başka Cherokee ye ulaşmak için satılır derler. Bende kısa zaman önce satın aldığım aracımı 4.7 HO Overland WJ ye geçmek için satıyorum. Aradığım aracı buldum. Bu aracı satıp onu alıcam. Extra Demir ön tampon Demir arka tampon Arb yükseltme Warn Tabor...
  5. Cihat-Cihangir

4.3 Vortec Motor Aranıyor

Arkadaşlar yeni bir tekne aldım. Motoru eski sahibi tarafından tamir için servise verilmiş ve servis koca motoru kaybetmiş. Tekne üzerindeki motor 4.3 GL Volvo Penta. Aslında 4.3 V6 vortec motorun marinize edilmişi. Bu motordan bulabileceğim bildiği tanıdığı olan birileri varsa çok sevinirim...

6. Cihat-Cihangir

3.7 Limited - Bazı Sorunlar - Tavsiyelere Ihtiyac Var.

Öncelikle tüm arkadaşlara selam ve saygılarımı sunuyorum. İsmim Cihat, uzun süredir takip edip, faydalı şeyler öğrendiğim Gezenbilir'e Antalyadan selamlar olsun. Efendim dediğim gibi uzunca bir süredir(4-5 yıl kadarcık) birçok araç konusunda gel gitler yaşadıktan sonra en nihayetinde 2002...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri