Arama sonuçlarınız

1. S

Alkoven (yapma Kasa) Yapım Ücretleri

Sitede aradım ama bulamadım. Açık kasa bi kamyonete alkoven yaptırma fiyatları ortalama nedir? Bir kaç şirketi aramadan önce size danışmak istedim. Ayrıca hangi şirketleri önerirsiniz?

2. S

Mercedes 207d 1975

Karavanda retro ve nostalji düşkünü biriyim. Bu yüzden Mercedes 207d alkovenli bir karavan düşünüyorum. İlanları takip ediyorum, ortalama 2 ayda 1 gelip gidiyor. Almak için çok tereddütlerim var. Yedek parça sıkıntısı yaşayacağımı düşünüyorum. Ortalama fiyatı 45000-55000 tl arasında değişiyor...
  3. S

Ukraynaya En Ucuz Feribot

Bu yaz çekme karavanımla yurtdışına çıkmayı düşünüyorum. Yakın, ucuz, güvenli ve rahat olması itibariyle Ukrayna'yı tercih ettim. Bulgaristan'da gümrükle uğraşıp, romanyada tehlikeli yollardan gitmektense Ukrayna'ya direk feribotla gitmeyi düşünüyorum. Bugün bir feribot şirketiyle konuştum...

4. S

Karavan Ve Zabıtalar Hakkında

İyi günler, bu haftasonu yaşadığım olayı sizlere de sormak istedim. Ağva merkezde çekme karavanımla tenha bir yolun köşesinde durdum. Bir gün orada kaldım. Sabah arkadaşla kahvaltı hazırlayıp karavanın önünde kahvaltı yaptık. Kahvaltı biterken zabıtalar geldi. "Sizi uyarmaya gelmiştik, neyse ki...
  5. S

Sıcak Havada Yalıtım Problemi

2 hafta sonra ilk karavanımı alıyorum. Karavanı daha çok yaz aylarında, deniz kenarlarında kullanacağım. Yani çoğunlukla çok sıcak havalarda, güneşli yerlerde konaklama ihtimalim var. Alacağım karavanda yalıtım malzemesi olarak 2 cm'lik strafor kullanılıyor. Klima yok. Sizce yazın 30-35 derece...

6. S

Çekiş Gücü Hakkında...

Bu ay içinde karavan almayı düşünüyorum. Alacağım karavan boş ağırlığı ile 650 kg. Onu çekeceğim araç 2012 ford fiesta. 1.25 Motor, 114nm torka sahip. Aracımdan çok memnun olduğum için satmayı düşünmüyorum. Karavanı haftasonları Yalova, Kocaeli, İstanbul sınırları içinde kullanacağım. Yani 100...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri