Arama sonuçlarınız

1. Usler87

Vitara 3k Egzoz

Herkeze hayırlı günler. Arkadaşlar 93 model 1.6 jlx 3k vitara aracımın manifolttan itibaren egzoz unu değiştiricem lakin çıkma yada sifir bulamıyorum bir türlü yardimci olabilecek varmidir.özelliklede bursada tedarik edebileceğimiz bir yer varmidir. . Saygilar

2. Usler87

Vites Gecmeme Problemi

Merhaba arkadaşlar. 93 model 3k vitara da vites problem i var. Araç çalışmazken vites normal geçiyor ama çalıştırnca ya geçmiyor ya çok çok zor geciyor.geri vites tede takarak en şiddetli girc sesini veriyor.neden olabilir...saygilar. ..
  3. Usler87

Lastik Secimi Ve Ebatı

93 model 3k vitara icin aklımdan geçen kumho venture kl71 mt lastik nasıl performans verir.aracimda herhangi yukseltme oynama vs. Yok ölçü olarak 195/80r15 yoksa 215/80r15 mi daha iyi sonuç verir 215 surtme yaparmi. ? ( not suan üstünde 205/70r15 mevcut)

4. Usler87

Vitara 3k Lastik Secimi

Arkadaslar 93 model 3k vitara jlx kullaniyorum.aracimda yukseltme vs. Yok. Herhangi bir oynama yukseltme vs. Uygulamadan Çamurda ve karda gidebilecek en iyi performans alabileceğim lastik ölçüleri ne olmalıdır. Aklımdan 195*80*15 geçiyor.9
  5. Usler87

Aracım Kalkarken Gaz Yemiyor.

Herkese s.a. bende aranıza 93 model vitara jlx alarak yeni katildim aracımı bir haftadır sıkıntısız kullanıyordum ama bugün calistirdigimda kalkarken sanki boguluyor araç ve gaz yemiyor.hizlaninca yada yüksek devirde herhangi bir sıkıntısı yok.sadece kalkislarda ve ikinci vitese taktığında o ilk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri