Arama sonuçlarınız

1. BerkukS

Haftasonu Yalova Gezmesi!

Merhabalar! Biraz acil, ayaküstü oldu kabul, ama bu haftasonu kampa gidesim geldi birden! Yalova'daki Teşvikiye köyü tarafını gözüme kestirdim, aksilik çıkmazsa yarın sabahtan gidip bir gün kalıp pazar akşam döneceğim. Bölgeye dair hiçbir fikrim yok ama bol yürüyüşlü ve yorulmalı olacağı kesin...

2. BerkukS

Tekrar Merhaba!

Uzun bir aradan sonra tekrar İstanbul'a döndüm, bu sefer Anadolu Yakası - Kurtköy'deyim! Çoğu hafta sonu boşum ve bu civardaki kamp yerlerini gezip görmek istiyorum; planlarınıza büyük bir neşeyle dahil olunur, varsa bölgeye ait deneyim ve önerileriniz itinayla dinlenir, hiçbir şey yoksa da...
  3. BerkukS

Artık Vaktidir!

Arkadaşlar daha önceki zamanlarda beni etkinliklerinizden geri tutan bütün meşguliyetler bitti, ve motorumu da altıma çektim! Kar düşene kadarki sürede (hatta o zaman bile) yapacağınız bütün kamp tekliflerine açığım :) Mesela bayram için istanbul'dan izmir- aydın-muğla tarafına gidecek...

4. BerkukS

Yeni Katılana Chopper Önerisi

Hepinize merhabalar. Önümüzdeki ay itibari ile ehliyetimi almış olacağım, ve chopper tarzı motor almak istiyorum. Bir süredir araştırıyorum ve genel yorumların Hyosung 250 ve Kymco Venox 250 etrafında toplandığını gördüm. Geçen hafta birisi aklıma Jinlun 250'yi sokana kadar ikisinden birini...
  5. BerkukS

Bayram Sonrası Bi' Tanışma Kampı Mı Yapsak?

Arkadaşlar bilmiyorum bu sitede işler nasıl yürüyor, ama ben benimle aynı şeylerden hoşlanan insanlarla tanışmayı gerçekten çok isterim! Belki de şu güzel havaların hatırına bile olsa sadece, doğaya koşma zamanı gelmiştir, ne dersiniz :P Yönetici ve/veya sitenin üyelerine sesleniyorum, hadi...

6. BerkukS

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Siteye büyük bir hevesle bir anda girdim, fakat özellikle kamp üzerine uzun zamandır etkinlik yapılmamış gibi :/ Acaba halen buraları takip eden ve kamp yapak isteyen birileri var mıdır ki? Eğer hafta sonu kaçamağı yapmaya niyeti olan varsa bi' konuşalım bakalım nedir ne değildir :D Ben...

7. BerkukS

Yoksa Kampçı Kalmadı Mı??

Siteye büyük bir hevesle bir anda girdim, fakat özellikle kamp üzerine uzun zamandır etkinlik yapılmamış gibi :/ Acaba halen buraları takip eden ve kamp yapak isteyen birileri var mıdır ki? Eğer haftasonu kaçamağı yapmaya niyeti olan varsa bi' konuşalım bakalım nedir ne değildir :D Ben...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR