Arama sonuçlarınız

1. Abdullah BULUT

Skystar Cekme Araci

cumleden bayramimiz mubarek olsun . . . karavani ceken arac olarak , nissan skystar , 2004 / 2013 arasi , 4x2 , manuel vites almak istiyorum , skystar kullanan / bilgisi olan arkadaslar varsa lutfen bana su bilgileri verebilirmisiniz ? 1 - model yili 2 - motor hacmi 3 - beygir gucu 4 - tork 5 -...
  2. Abdullah BULUT

Hangi 4 X 2

guzel , yagmurlu bir pazar sabahindan herkese kolay gelsin , cift kabin pick up , 2,3 motor , 403 tork , 160 ps , 4 x 2 , manuel . . . cift kabin pick up , 2,2 motor , 385 tork , 160 ps , 4 x 2 , otomatik . . . manuele & otomatigin birbirlerine gore avantaj / dezavandaji . . . etkisinde...
  3. Abdullah BULUT

Karavanda Internet

merhaba, karavanda internet icin gsm sebekenin zayif oldugu veya hic olmadigi yerler icin cozum bilen varmi , mesela karavana takilabilecek anten veya cihaz varmi ? tesekkurler . . .
  4. Abdullah BULUT

Minubuste Koltuk Eksiltme Ve Donerli Koltuk Ve Masa

herkese merhaba , kisa bir sure once acmis oldugum sase uzerine karavan konusu , motor karavan dusuncemi , bazi karavanci arkadaslarin tavsiyesi uzerine cekme karavan olarak degistirdim . cekme karavani ceken arac icin de ford transit dingil mesafesi 3300 , 11+1 alcak tavan minubus...
  5. Abdullah BULUT

Sase Uzerine Karavan

merhaba , herkese kolay gelsin , ben , ford transit cift teker dingil mesafesi 4522 olan aracin , uzerine karavan yaptirmak istiyorum . bu konuda bircok sorularim olacak , mevzuat gore , kabin ile karavan arasinda irtibat oluyormu , dingil mesafesini degistirebilirmiyiz , ilave dingil oluyormu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.