Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam dostlar 30.08-01.09 arası Silivri Danamandıra köyünde kamp yapacağım katılmak isteyen arkadaşlar katılabilirler başka kamp yeri öneresi olan varsa değerlendirebilirim çoğunluğa uyarım..
Kampçı dostlar artık kış kampları başlar olmazsa olmazlardan uyku tulumları çadırlar el testereleri kamp yastıkları ve matlar için bir liste hazırladım kriterler malzeme kalitesi fiyat ağırlık hacim ve performans olarak düşünülebilir.Sıralama karışıktır kendi arasında
X-Uyku tulumları
SENTETİK...
Kampçı dostlar artık kış kampları başlar olmazsa olmazlardan uyku tulumları çadırlar el testereleri kamp yastıkları ve matlar için bir liste hazırladım kriterler malzeme kalitesi fiyat ağırlık hacim ve performans olarak düşünülebilir.Sıralama karışıktır kendi arasında
X-Uyku tulumları
SENTETİK...
Arkadaşlar selamlar herkese şu iki çadır arasında kaldım Trimm daha hafif ve ambalaj daha küçük ama 2 pol var Husky ise çok az ağırlık farkı var 3 pol tentede 2000 mm daha iyi bu ikisini kullanan varmı?
HUSKY FLAME 2
TRIMM PHANTOM DSL
Arkadaşlar selamlar herkese kış için şu iki çadır arasında kaldım Trimm daha hafif ve ambalaj daha küçük ama 2 pol var Husky ise çok az ağırlık farkı var 3 pol tentede 2000 mm daha iyi bu ikisini kullanan varmı?
HUSKY FLAME 2
TRIMM PHANTOM DSL
Arkadaşlar selam aşağıdaki çadırlardan hangisini önerirsiniz kış için 4 veya 5 mevsim ağırlık önemli ve poller ve malzeme kalitesi taban ve tente dayanıklık
TRIMM PHANTOM DSL
EVOLITE MONT BLANC
PINGUIN ECHO2
PINGUIN VEGA
VAUDE MARK 2P
ROBENS VOYAGER 2EX
PINGUIN SUMMIT
PINGUIN GEMINI 150 EXTREME
Arkadaşlar selam aşağıdaki çadırlardan hangisini önerirsiniz kış için 4 veya 5 mevsim ağırlık önemli ve poller ve malzeme kalitesi taban ve tente dayanıklık
TRIMM PHANTOM DSL
EVOLITE MONT BLANC
PINGUIN ECHO2
PINGUIN VEGA
VAUDE MARK 2P
ROBENS VOYAGER 2EX
PINGUIN SUMMIT
PINGUIN GEMINI 150 EXTREME
30.09.2016-02.10.2016 tarihleri arasında Abant kampımız bitmiş bulunmaktadır çok güzel saatler geçirdik yaklaşık 300 çadır 1500 kişi katılımlı bir kamp gerçekleştirdik.Artık kış kamplarını bekliyoruz.Resimleri paylaşıyorum
Arkadaşlar bu hafta bu tarihlerde kamp atacaktım Ağva'da iptal olma durumu yüksek bundan dolayı kamp atacak arkadaşlar aranmakta Marmara Bölgesi tercihim rotayı beraber belirleyelim..