Arama sonuçlarınız

1. ibraymm

5.2 Zj Direksiyon Kutusu Ve Rot Kolları

Merhabalar, 5.2 zj aracımı muayene götürdüm fakat direksiyon kutusundaki boşluktan ve rot kollarından dolayı geçmedi, Bu problemi çözmek için İstanbul Avrupa yakasında bi ustaya ihtiyacım var. Acaba nekadar bi masraf çıkarır daha önce tecrübesi olan abiler yardımcı olursa çok sevinirim, 1 ay...

2. ibraymm

Lpg Tank Değişimi Ve Muayene

Aracın muayenesi geldi ve artık lpg tankında süresi dolduğu için değiştirmem gerekiyor. Yarın bunu halledeceğim fakat muayene gittiğimde herhangi bir evrak isterler mi bununla ilgili yoksa sadece Lpg tankını değiştirmiş olmam muayeneden geçmek için yeterli mi ? İlk kez bi muayene sokacağım...
  3. ibraymm

Satılık 1996 Grandcherokee 5.2 Değişensiz Orjinal

Yaklaşık 1 buçuk senedir kullandığım 5.2 Grandcherokee 1996 model aracımı satıyorum. Bu araçlardan çok fazla anlamıyorum ama kullandığım süre boyunca hiç yolda bırakmadı beni okadar uzun yol yaptım. Çalışırken stop ettiğini dahi bilmem. İlan linki atmak yasak mı bilmiyorum oyüzden iletişime...

4. ibraymm

Radyatör Çatlağı

Abiler bugün zj kasa grancherooke'umu çalıştırdıktan 15 20 dakka radyotör hortumunun bağlandığı yerden su kaçağını farkettim ve biraz buhar aracı hemen stop ettirdim.Aracın suyunu kontrol ettiğimde full'e yakındı. Büyük bi problem midir acaba ?
  5. ibraymm

96 Model Jeep Yıllık Vergi

Abiler aracı aldığımdan beri ilk kez vergisini yatırıcam. 96 model 5.2 zj kasa yıllık vergisi 1800 küsür görünüyor, bu fiyatı daha aşağı çekme şansımız var mı yoksa tıpış tıpış ödeyecez mi

6. ibraymm

Istanbulda Olup Da Yardım Edebilecek Var Mı?

Abiler merhaba. Sunroof su gideri için yazıyorum.Problemin kaynağını buldum her yağmurda paspasın orası ıslanıyor. Şoför koltuğunun önündeki paspası kaldırmam gerekiyor fakat bi türlü kaldıramadım. Hemen o paspasın altında su borusunun ucunda meme var. o memenin ağzını genişletmek için sadece...

7. ibraymm

Sunroof Giderini Temizleme

96 model zj kasa sunroof gideri tıkanmış sanırım, yağmur yağdığında döşeme ıslanıyor ve su sızıyor içeri. Daha önce döşemeyi cıkarıp sunroof giderlerini temizleme deneyimini yaşayan var mı aranızda yada tavsiye edebileceğiniz bi yol ?
  8. ibraymm

Abs Sensörü

zj kasa 96 model v8 aracın arka sol abs sensörü lazım. internetten buldum ama wj kasa diyor. Acaba wj kasa ile aynımıdır zj kasanın abs sensörü bilen abiler varmı burada ?
  9. ibraymm

Aks Nerden Bulabilirim ?

Abiler merhaba, şimdi benim zj için arka aksları değiştirmem kesinleşti . Ama arka bir sağ bir sol teker için aks almam lazım sıfır bunları nereden temin edebilirim ? tabi uygun fiyata olursa cok iyi olur

10. ibraymm

Arka Aks Değişimi

1996 model 4*4 V8 grandcheroke sahibiyim. Dün aracımı Güngören Sanayi Sitesine götürdüm. Usta aracı kaldırıp motor çalışırken tekerleklerin dönmesine baktı, arkadaki iki tekerde hafif sağa sola sapma var 8 çizer gibi, bunun için aks değişmesi gerekiyor dedi. Araştırdığım kadarıyla epeyi fiyatı...

11. ibraymm

Direksiyon Boşluğu

grandcheeroke 5.2 V8 aracım var. Düz yolda giderken sağa sola kayma var sanırım direksiyon boşluğundan. İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bir usta varmıdır, ya da problem neyden kaynaklı olabilir ortalama nekadar masraf çıkar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri