Arama sonuçlarınız

1. Caylak_jeep

12v Dolap Sorunu

Merhabalar, cekme karavanimda bulunan kleo marka 35C modelindeki 12volt kompresorlu dolabimda uzun zamandir sorun yasiyorum. Detayli yazmadan once ozetlemem gerekirse, dolap ilk actigimda 3-5sn civari calisip durmasiydi. Sonrasinda karavanimdan akuleri ve dolabi sokup eve cikardim ve. calismaya...

2. Caylak_jeep

Jeep Grand Cherokee 3.0crd Panel Işık Problemi

Merhabalar, Aracımda (Jeep Grand Cherokee 3.0crd 2006 model) herzaman olmayan (ne zaman olduğunuda anlamış değilim) gösterge panelindeki bütün ışıklar yanıp sönüyor. Sanki bir temazsızlık varmış gibi. Aracın aynı zamanda ısıtma fanı katif pasif ooluyor aynı şekilde ısıklar ile birlikte...
  3. Caylak_jeep

Sunroof Su Alma Problemi

Merhabalar, Aracım jeep grand cherokee 3.0crd 2006 model. Aracımın sunroof önde bulunan 2 adet tahliye hortumları temizlendi. Ayrıca kendimde hemen hemen haftada bir su dökerek kontrol ederim. Yağmurlu havalarda, araç yıkamada herhangi bir problem yok. Fakat yağmurlu havalarda araç ile giderken...

4. Caylak_jeep

Jeep Grand Cherokee Crd 3.0 Duman Problemi

Merhaba Herkese, Jeep Grand Cherokee 3.0 crd 2006 model yeni aldığım aracımla ilgili sizlerin tecrübelerinize danışmak istedim. Aracı almadan önce ekspertize soktuğumda siyah duman attı dip gaz da ve yetkililer bana enjektörlerin kurum yapmasından bu sorunu ise enjektör temizliği ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR