Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar.
Yakın zamanda, ikinci el avrupa çekme karavan almayı düşündüğümden aracıma çeki demiri montajı yaptırdım. Aracım Ssangyong Kyron 2011. Aracımı da yakın zamanda aldım ve aldığımda 5 cm kadar yükseltilmişti. Çeki demiri yüksekliğinin nasıl bir problem çıkarabileceğini...
Herkese merhabalar,
Yakın zaman içinde ben de çekme karavanlılar kervanına katılmayı planlıyorum. Bir taraftan, isterlerimi karşılayan ve bütçeme uygun bir karavan ararken, bir taraftan da bulduğumda nasıl bir alış prosedürü gerçekleştirmem gerektiğini araştırıyorum. Aramızda bu konuda tecrübeli...
Herkese merhabalar,
Gezenbilir sitesini ve tecrübeleri okuduktan sonra, 750 kg altı ikinci el bir çekme karavan ile gezilerime başlamaya karar verdim.
İlgilenen arkadaşlar veya ilgili sitelerde bilindik tavsiye edeceğiniz bu tip karavanlar varsa bilgilendirmenizi rica ederim.
murat@pastem.com.tr...
Herkese merhabalar,
KTM 990 Dakar bir motorsikletim var ve hiç aklımda yokken bir Takas teklifi aldım. Sahibinden.com ilan numarası 346909548.
Bu aralar arkadaşlarla da sık sık kamplara gitmeye başladık ve aklıma karpuz kabuğu düştü bir kere. Benim için fiyat ve aracı değerlendirirseniz çok...