Arama sonuçlarınız

1. Hasanç

Discovery 3 Arıza Işıkları.

Herkese merhaba. 1 Hafta önce 2005 model lr d3 2.7 aracımı satın aldım. Bu 1 hafta içerisinde muhtelif zamanlarda seyir halindeyken abs faulty ile başladı ve domino taşları gibi bütün arıza ışıkları yanmaya başladı, devamında ise süspansiyonlar alçak seviyeye geçiş yaptı. Aracı durdurup kontağı...

2. Hasanç

99 Wj Anten Yuvası

Gördüğünüz gibi kırıldı :( nedir bunun çaresi :(
  3. Hasanç

99 4.7 Wj Ön Ve Arka Çeki Halkası

Kim niye söker bilmiyorum ama aracımda ön ve arka çeki halkası yok. Aynı durumda olan ve sorunu halleden var mı? Elinde fazla olan ya da bir yerde yaptıran? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

4. Hasanç

99 Gc Wj 4.7 Leak Detection Pump Arızası

Arkadaşlar abiler merhaba, başlıkta belirttiğim konuda bilgisi olan var mı? Daha önce bu sorunla karşılaşan çözebilen?
  5. Hasanç

Gc Wj 4.7 Leak Detection Pump Arızasıymış.

Arkadaşlar aracımda p 1494 arıza kodu var. İnternetten baktığımda leak detection pump diye birşeyle karşılaştım. Daha önce bu arızayla karşılaşan ve çözümünü bilen var mı acaba?

6. Hasanç

99 Grand Cherokee Wj

Arkadaşlar merhaba. Bugün öğle saatlerinde 4.7 gc wj sahibi olacağım. Yaşı itibari ile araca masraf edeceğim kesin. İstanbul Anadolu yakasında dürüst güvenilir veya mümkün olduğunca az kazıklayan usta ya da özel servis tavsiyeniz var mı? Ve bana wj konusunda yol gösterecek öğretecek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,741
Kaydolan Son Üyemiz
Ekrem 61

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri