Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. 1 Hafta önce 2005 model lr d3 2.7 aracımı satın aldım. Bu 1 hafta içerisinde muhtelif zamanlarda seyir halindeyken abs faulty ile başladı ve domino taşları gibi bütün arıza ışıkları yanmaya başladı, devamında ise süspansiyonlar alçak seviyeye geçiş yaptı. Aracı durdurup kontağı...
Kim niye söker bilmiyorum ama aracımda ön ve arka çeki halkası yok. Aynı durumda olan ve sorunu halleden var mı? Elinde fazla olan ya da bir yerde yaptıran? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar aracımda p 1494 arıza kodu var. İnternetten baktığımda leak detection pump diye birşeyle karşılaştım. Daha önce bu arızayla karşılaşan ve çözümünü bilen var mı acaba?
Arkadaşlar merhaba. Bugün öğle saatlerinde 4.7 gc wj sahibi olacağım. Yaşı itibari ile araca masraf edeceğim kesin. İstanbul Anadolu yakasında dürüst güvenilir veya mümkün olduğunca az kazıklayan usta ya da özel servis tavsiyeniz var mı? Ve bana wj konusunda yol gösterecek öğretecek...