Arama sonuçlarınız

1. baskentli1

Arac Tavsiyesi Lutfen Yardim

Herkese merhabalar, gercekten yardima ihtiyacim var daha onceden mevcut konulara yorum yazarak sordum olmadi konu acarak sordum ama forumunun altini ustunu getirip okudum derken almak istedigim arac satildi.. Dostlar Opel frontera 2.2 alacagim bir tane daha buldum ama bu arac 330 binde sahibi...

2. baskentli1

Opel Frontera 2.2 Ve Delirmek Uzere Olan Bir Ben..

Evet degerli dostlar,konu basligindan da anlasilacagi uzere bu arac hakkinda degisik fikirler beni delirtmeye yaklasti.. Daha once Vitara jlx sahibiydim bazi nedenlerden dolayi araci sattim simdi binek bir aracim var ama alismadik bedende binek arac durmuyor :/ Yok hocam isinamiyorum guzel araba...
  3. baskentli1

2007 Model Ranger 2.5 Xlt

Iyi geceler. Geceler diyorum bu saate kadar uykularimi boldu bu arac. Benim 93 model gayet guzel bir 1.6 jlx vitaram var ama hem model yukseltmek icin hemde hosuma gittigi icin ranger almayi dusunuyorum ve bir araci gozume kestirdim. Arkadaslar okudum durdum 2 gundur arac hakkinda yazilanlari...

4. baskentli1

Suzuki Vitarami Satiyorum

93 model 1.6 jlx vitarami ekonomik nedenlerden dolayi satmam gerekiyor :/ Araci yeni aldim cok heves ettim muayeneyi yeni yaptirdim falan ama oyle gerekti 22 bin istiyorum. SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri