Arama sonuçlarınız

1. yorgunhunter

L200 Invite 2013 Ayna Ayarı

merhaba arkadaşlar. bir WJ macerasından sonra 2013 L200 invite alarak gezilerime sorunsuz devam etmek istedim. Forumu baya bir karıştırdım ama bulamadım. Belki de gözümden kaçtı bilemiyorum. Aracın içerden yan ayna ayarının olmadığını, düğme olması gereken yerin kapalı olduğunu farkettim...

2. yorgunhunter

Salda Yolculuğumuz Salihli Den Başladı

Yolu Salda dan geçenlere duyurulur. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. yorgunhunter

Salda Gölüne Gidiyoruz.....

Cumartesi öğlen gibi Salda Gölünde lacağız. Bir gece kamp yapıp akşama eve dönmemiz gereiyor. Gezenbilir Ailesinden katılabilecek tüm dostları kucaklamaya hazırız...

4. yorgunhunter

Cahil Wj Ci.....

Arkadaşlar 25 günlük bir Jeep WJ kullanıcısı olarak soruyorum: Araç sabah çalıştığında 15-20 saniye kadar çır çır diye bir ses duyuyorum. Sonra kesiliyor. Aracı aldığım şahsın servis ustasına sorduğumda 3 yıldır bu sesin olduğunu, eski sahibinin bakalım demesine karşın şimdilik gerek yok...
  5. yorgunhunter

Wj Yardım......

Arkadaşlar şoför kapısı içten açma kolu kırıldı. Komple döşemeyle satılır diyorlar. 3000 TL gibi. Sadece nikelaj kol kırik. Yardımlarınizi bekliyorum. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. yorgunhunter

İstanbul Da 5.2 Aranıyor.....

Sevgili arkadaşlar. Sadece kamp ve av&balık için kullanılmak üzere offroad yapmamış 5.2 arıyorum. 96-98 arası mümkünse. Temiz ise 94-95 de olabilir. Pazartesiden çarşambaya kadar İstanbul ikitelli de olucam. Tavsiyelerinize güveniyorum. Çünkü tamamen yabancıyım bu araca. Saygılar...

7. yorgunhunter

Def Ten Vazgeçtim Cherokee Ye Döndüm

Defender fiyatları ve sözümona def ruhu taşıyanların oyunları beni jeep e yönlendirdi. Hafta sonları kamp, piknik, av ve gerektiğinde günlük olarak ta kullanabileceğim bi araç ararken cherokee ye gözüm takıldı. Sizlere sormak istediğim konular: 1. Manisa Salihli deyim. Bakım ve arıza için en...
  8. yorgunhunter

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Arkadaşlar..... Defender tutkusu beni buralara sürükledi. Bazı dezavantaşlarıma rağmen almalı mıyım acaba diye düşünmeden edemiyorum. Manisa-Salihli de oturmam, öğretmenlik gibi bir meslekte olmam, 45 yaşını aşmış olmam, (bu arada 45 yaşından sonra Def çi olanları teneşir paklamıyordur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri