Arama sonuçlarınız

1. mstkrsl

Suzuki Gv Far Ve Cam

merhaba arkadaşlar Suzuki gv 2000 model 2.5 V6 aracım var. Önceden kapıları kilitlendiğimde farlar otomatik on saniye kadar Yanar geri sönerdi. Şimdi ise sadece yağmurlu hava da yanıyor. İkincisi ise kapıları kilitleyince camlar otomatik kalkardı şimdi kalkmıyor sorun ne olabilir acaba...

2. mstkrsl

Suzuki 1.6 Jlx 2.0 V6 Jlx 2.0 Hdi Beraber Vitara Alalım

S.a arkadaşlar, İlk öncelikle merhaba. Bu uç araçtan birini alacağım. Fakat uç seçenek yazdım ama 1.6 jlx eledim. Sebebi ise bütçemden yüksek olması buna istinaden o çıktı kafamdan. 2.0 hdi ve 2.0 v6 kaldı suan aklımda. Forumdaki bütün yazıları okudum fakat o yazılar çok eskide kaldığından...
  3. mstkrsl

Toyota 4runner Hakkında

Merhaba arkadaşlar, Uzun suredir av ve doğa sporları meraklısı olmama istinaden bir arayış içerisindeyim. Sürekli forumlarda gezerek bir bilgi edinmeye çalışıyorum. Arazi araçları derken Defender askı var tabi bende olmamasına rağmen. Fakat Honda Suzuki Defender derken Toyota hep aklımda...

4. mstkrsl

Land Rover Defender 2.5 Benzinli Bu Fiyata Alınır Mı ?

S.a herkese merhaba, Aranıza yeni katılmakla beraber bu siteden dolayı kafayı yedim diyebilirim. Tabi iyi yönde yanlış anlaşılmasın :) sevgili üstadlar ve kullanıcılar. Benim maalesef av tutkum var ve bu tutkumu yenemedim artık saldım çayıra hesabı. Herneyse ben haftada mutlaka ama mutlaka iki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri