Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, içi boş olarak satın alıp kendim yapmayı planlanladığım çekme karavanım için elektrik ve güç hesabı konusunda yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Karavanımda kullanmak istediğim cihazlar ve güçleri şu şekildedir;
Mini Buzdolabı - 485 waat (24 saatte)...
Merhabalar, içi tamamen boş 3.5 metrelik bir çekme karavan alıp iç donanımını kendim tamamlamak istiyorum. Henüz yaz için soğutma, kış için ısıtma problemini çözemedim. Çünkü kalıcı ve kaliteli bir çözüm olsun istiyorum. Karavanımda 275 Watt Monokristal Güneş Paneli + 200 amperlik jel akü...
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir midi karavan almayı düşünüyorum. Soğutma haricinde tüm soruların cevabını buldum. Ancak yazın geceleri biraz olsun karavanı soğutabilmek nasıl bir yol izlemeliyim bir türlü karar veremedim. Karanın boyutları şu şekilde uzunluk; 3 metre genişlik; 2 metre...