Arama sonuçlarınız

1. 45soma

Örnek Güneş Paneli Sistemi

Video: https://youtu.be/TstXATknGAI Evime kurduğum Güneş paneli wifiye bagli sistem ile ev aydinlatma sistemi Kullanilan malzemeler 160w polikristal güneş paneli 30a solar sarj regulatoru 1200w inverter 80a jel akü 4lü wifi akilli priz Led armaturler Maliyeti 1600 tl

2. 45soma

Gunes Paneli Enerji Hesabi

Herkese selamlar. Çekme karavan yapma hayallerim maddi imkansizliklardan suya dusunce elimde kalan 165w poli gunes paneli 80a 12v jel aku 30a sarj kontrol cihazi 1200w modifiye sinus inverter i evimde degerlendirmek istiyorum. Sorularim; 1.165w panel 80a akuyu tam doldururmu 2.80a aku ile modem...
  3. 45soma

Tekerlekten Elektrik Uretimi

Merhabalar. Gezenbilir konularini okudukca aklima ilginc fikirler geliyor :) kendi cekme karavanimadan once ozellikle elektrik konusunu cozmeye calisiyorum. 6 yasindaki oglumun kendisine kucuk gelen artik pek kullanmadigi 12v akulu arabasi var. Arabanin uzerinde akusu yokken iktirdigimde...

4. 45soma

Gunes Paneli Secimi, Yardim..

Merhabalar. Uzun suredir gezenbilir yorumlarini okudum ve bende kendi cekme karavanimi yapmaya karar verdim. Mart ayinda baslayip haziran ayina kadar bitirmeyi planliyorum. 750 kg sinirinda kalaca 400x190x190 olculerinde yapacagim. Evimde kullanmadigim fazlalik mini 90lt buzdolabi, set ustu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.