Arama sonuçlarınız

1. A

Grand Cherokee 5.2 Direksiyon Gicirtisi

merhaba arkadaslar 97 gc 5.2 min direksiyonu cevirirken bir gicirti ve sanki sinyal kolu atarken ki gibi bir tikirti sesi duyuluyor on duzen sifir direksiyon ve rot ayari yeni bosluk yok suruste direksiyon ip gibi ses ic kisimdan geliyor wd 40 ile biraz mudahale ettim ancak fazla degismedi sizce...

2. A

Satılık Grand Cherokee Orijinal Teyp Ve Changer

1997 gc 5.2 aracımdan çıkma orijinal teyp ve 6 lı cd changer temiz sorunsuz teybin vidalama ayakları kırık ayak ya da çerçeve ile takılabilir ilan no sah...485696836
  3. A

Satılık Rough Country Koltuk Kılıfı

deri koltuklardaki yırtıklar nedeniyle aldığım orijinal rough contry koltuk kılıflarını koltuk derilerini yaptırmam nedeniyle satiyorum kılıflar universaldir 1 ay kadar kullandım yırtık sökük sigara yanığı vs yoktur tertemizdir ilginenler pm ile ulasirsa sevinirim

4. A

Satılık Zj Kasa Grand Cherokee 6 Lı Changer

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım 97 zj için zorlukla buldugum orijinal chrysler üretimi(alpine falan değil) 6 cd changeri dvd nav geçmemden dolayı satıyorum ilgilenenler pm ile ulasabilir.
  5. A

5.2 Motora 5.9 Subapları Takmak

5.2 zj motorunun subapları 5.9 ile değiştirilebilirmi teknik olarak mümkünmüdür katkısı olurmu aracın gücü artarmı bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

6. A

Yenİ Aracim 97 Z.j 5.2

Herkese merhaba uzun arastirmalar sonucunda gonlumdeki aslana en yakin olabilecek araci aldim.1997 model orijinal 162 binde evveliyati bilinen bir arac boyasiz ici disi gercekten 20 yasindaki araca gore cok cok temiz sanziman ve motor cok iyi durumda alir almaz 600 km uzun yol yaptim cok keyifli...

7. A

Antalyada Jeep Ve Chevy Ustasi

Herkese merhabalar foruma yeni uye oldum gc 5.2-5.9 veya blazer 4.3 arac almak istiyorum ancak bu araclarla ilgili fazla bilgim yok o yuzden oncelikle yasadigim sehir antalyada iyi bir usta-servis bulmam gerkiyor bu konuda yardim rica ediyorum onun disinda gorunus olarak daha fazla begenmeme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri