Arama sonuçlarınız

1. M

Toplu Taşıma Ile Ailece Gidilebilecek Kamp Alanı

Arabamız yok. Eşin ve çocuklarınla birlikte çadır kampı yapmak istiyoruz. Toplu taşımayla ve güvenli bir şekilde kamp yapabileceğimiz 1 tavsiyeye ihtiyacımız var arkadaşlar. Forum'da araştırdım, konular oldukça eskiydi. Hızlısı yavaşı farketmeksizin tren tercihimizdir. D6503 cihazımdan Tapatalk...

2. M

Şurayı Canlandıralım Biraz

Hemen hemen hepimiz, Karabük'lüler olarak orman köylerinde doğup büyüdüğümüz için midir nedir, bu konuya yıllarca ilgi gösterilmemiş. 5 yıldır Burası 6 gibi görünüyor. Karabük'lüler tanıtalım buradan kendimizi, anlatalım Karabük'ü. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Terk Edilmiş Köy Evinde Kalmak

Merhaba değerli doğa severler. Çocukluğum kısmen bir orman köyünde geçti. Orada bir ağaç evimiz var. 1955 yılında falan yapılmış ve 1999 yılından beridir içinde kalan yok. 2 yıl önce onbeş yirmi dakikalığına gittiğimizde, evin bir odasına yarasaların tünediğini gördük. Elektirik şirketi yangın...

4. M

Yine Güneşi Gördük Ve Içimiz Kıpırdamaya Başladı.

Merhabalar. İddia ediyorum böylesini ilk kez göreceksiniz. Biz iki görme engelli arkadaş, hiçbir deneyimimizin olmamasına rağmen, geçen yıl kamp işine merak sardık. Oturun oturduğunuz yerde dediğinizi duyar gibiyim ama pek öyle değil işte. Geçen yıl arkadaşın arabasını arkadaşın kardeşi çokta...
  5. M

Karabük Ovacık Belen Yaylası Civarı

Beş gündür buralardayız. ortam güzel. ilk deneyim için biraz cüretkar oldu ama gelen giden yok. kimse rahatsız etmiyor D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. M

Çorbada Tuzumuz Bulunsun

Karabük Ovacık Karagöl. Bu resimler kamp anından değil Belki günübirlik Geziden ama tuvaleti Kaynak Suyu bulunan Ormanın içinde binek araçla ulaşımı kolay olan bir yerdir. Karabük şehir merkezine uzaklığı 35 kilometre kadardır. ticari faaliyet söz konusu değildir. Kamping İşletmesi vesaire...

7. M

Eğriova Göletini Bilen Var Mı?

Yolculuk zamanı yaklaştıkça internetten araştırmalar yapıyorum. Yenice eğriova Göletini düşünüyoruz. daha önce motorla gidenler olmuş farklı forumlarda farklı yazılar okudum. motorla dahi gidemediklerini, bir süre sonra motordan inip yürüdüklerini, yolların çok bozuk, bölgenin çok bakir olduğunu...
  8. M

Sineklerden Ve Böceklerden Korunabilmek Için Fikir Bilgi Ve Deneyimleri Ihtiyacım Var

Her defasında söylüyorum. İlk kamp deneyimimiz olacak. vahşi hayvanlara karşı ne yapacağımızı az çok okuduk Araştırdık öğrendik. kaldı ki zaten özel aracımızla gidiyoruz arabamızdan Fazla uzaklaşmayacağız. Peki sinek böcek ve küçük haşerelerden nasıl korunabiliriz? o cilde sürülen ilaçlar...
  9. M

Kamp Yeri Hakkında Fikirlerinize Ihtiyacım Var

Merhaba Doğa sever arkadaşlar. uzun sayılabilecek bir süre için kamp yapacağız. on gün kadar ormanda kalmayı planlıyoruz. iki yer var karar vermemiz gereken. birinin video linkini aşağıya koyacağım. diğerinin görseli olmadığı için tarif ediyorum. Karabük Ovacık boduroğlu yaylası zamanında yayla...

10. M

Şu Çadır Nasıldır Arkadaşlar

Ilk kez kampa gideceğiz. insanların olmadığı bir bölgeye ve çadırımız Şu aşağıdaki. sizce tercihimiz doğru mu arkadaşlar? Andoutdoor Monodome 5 Kişilik Çift Tenteli Çadır Fiyatı D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. M

Deneyim Yok İlk Kez Kamp Yapacağız Ve Hamak Lazım Ama Tavsiyesi Istiyorum Arkadaşlar

İda Yassı Hamak Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al Yıldız Pamuk Hamak Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al Bu ikisinin arasında kaldık. Tabii forumda da deneyim yok. Eğer bu linkler yasaksa peşinen özür dilerim. mesajım silinebilir sorun değil. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  12. M

Karabük Yenice'de Gözlerden Uzak Kamp Için Tavsiyesi Olan Var Mı?

Merhaba arkadaşlar. Yaşı otuzun üzerinde dört arkadaş, karabük civarına temmuz ayında çadır kampı için gideceğiz. İlk kez doğada kamp yapacağız. Çadırımız, şişme yataklar, lamba, hamak, semaver, mangal, kamp sandalyeleri vs hazır. Kendi aracımızla gidip en az bir hafta kalmayı pilanlıyoruz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri