Arama sonuçlarınız

1. Ö

Jeep 2.7crd Elektri̇k Kaçaği Sorunu

herkese iyi günler dilerim. 2003 model wj kasa 2.7crd aracıma banner marka 100 amper akü aldım aracım bir süre sonra akü bosaltmaya basladı akuyu sarja veriyordum.aracima takiyordum birkaç saat sonra tekrar bosaltiyordu.aracımı elektrikciye goturdum kaçak olmadigini aküden olduğunu söyledi...

2. Ö

Jeep Wj Sİnyal Temazsizlik Yardim

Wj kasa aracımın sinyal flaşöründe temazsızlık var 4 lüleri yaktığımda sorun yok ancak sağ ve sol sinyel verdiğimde bazen yanıyor bazen yanmıyor gögüsün altını söktüm ve flaşörü buldum elimle bastırınca e sıkıntısız çalışıyor ancak çekince çalışmıyor temazsızlık var ne yapmam gerekiyor wd40...
  3. Ö

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

Merhaba gezenbilir üyeleri bikaç gün sonra wj kasa 2.7 crd aracıma periyodik bakım yaptırıcam ancak hangi marka yağ ve viskozite kullanıcağıma bilmiyorum ankarada yaşıyorum kimisi 5-30 5-40 5-50 kimisi de 10-40 kullan diyor kafam karışık hangisi benim aracım için en uygun olanıdır ayrıca mann...

4. Ö

Jeep Wj Açik Hava Fİltresİ Ve Yükseltme Takozu

Herkese merhaba gezenbilir üyeleri wj kasa 2.7 crd sahibiyim aracımın performansını artırmak için açık hava filtresi taktırmayı düşünüyorum avantajı ve dezavantajı nelerdir aracımı şehir içi kullanıyorum ayrıca yükseltme takozlarının araca ve sürüşe herhangi bir yan etkisi varmıdır?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri