Arama sonuçlarınız

1. Kenjiro

Kiralık Donanımlı Araç Arıyorum

Arkadaşlar merhaba öncelikle Ağustos ayında Çanakkale de bir düğünümüz var hayırlısı ile ve gelin arabası olarak donanımlı bir araç arıyorum kiralık olarak ister Çanakkale den ister İstanbul dan kiralamak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek yada bir tanıdığına yönlendirecek olan birini...

2. Kenjiro

D-max Almak Istiyorum

Herkese merhaba gezebilir ailesi, 1 yıl önce 4 çekerimi sattım ve yine bir aşktır sardı beni. Isuzu d-max lar ilgimi çekiyor ama bütçe olarak nakit param yok 2009 model Corolla dizel var ona eş değer de maksimum 55bin civarı d-max olur muhtemelen bu araçlar nasıldır bende ssanyong vardı ve büyük...
  3. Kenjiro

Erdek Kapıdağ Kampımız

Arkadaşlar merhaba Bir kaç araştırmadan sonra bulduğumuz bu kamp alanı Edincik ile Erdek arasında Erdek e 5-6 km kala olan bir yer gayet temiz olan kamp yerinde duş vc plaj karavan ve çadır kampları dışında sezonluk kiraya verildiğini öğrendiğim bonglov tarzı evleri de var ortam tamamen aile...

4. Kenjiro

Actyon Sports Umuzu Satıyoruz

Arkadaşlar merhaba 2008 model otomatik 6 ileri 0 şanzıman kapranimizi off-road merakı yüzünden satıyorum. 244 binde şanzıman geçen eylül de Gürcan oto tarafından garantili olarak sıfırdan takılmıştır tüm sıvıları ve bakımları geçen hafta yapıldı muayene 10 gün önce yapıldı hangkok marka...
  5. Kenjiro

Actyon Sports Sanzuman Sorunu Acİl Yardİm Lutfen

Arkadaşlar merhaba 2008 6 ileri sportsum var ve 3 ten 4 e geçerken boşa atıp ara gaz veriyormusum gibi oluyor gaza basılı tuttuğum için 2 saniyelik bir bostan sonra 4 e atıp devam ediyor diğer viteslerde bir şey yok ve sadece uzun yolda ve motor isindiginda yapıyor önceki aracımın sanziman ini...

6. Kenjiro

İğneada Ücretsİz Kamp Alanİ

Arkadaşlar merhaba, Muhtemelen bilen biliyordur hatta öncesinde konu açılmış da olabilir bakmadım paylaşmak istedim İğneada da direk plajın içine çadır kurduk alan geniş suyu tertemiz halı gibi plajın sadece eksiği bakimsizligi ve WC dir onun dışında 10 numara bir yer İğneada dan limana doğru...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri