Arama sonuçlarınız

1. K

Lastik Ebatları Ile Hız Ve Gidilen Yol Ilişkisi

Merhaba arkadaşlar Çoğu arkadaş (özellikle arazi tutkunları) araçlarında orijinal ebatlı lastik ve jant yerine daha büyük ebatlı lastik ve jant takımı kullanıyor. Peki bu durumda aracın göstergesinde okunan hız ve km değeri nasıl değişiyor? Benim bildiğim kadarıyla yeni nesil araçlar (ABS...

2. K

95 Doğumlu Zj 5.2 Evlat Edindim

Merhaba Arkadaşlar, Sonunda ben de bir ZJ evlat edindim. XJ ve ZJ arasında gidip gelirken, bana daha mantıklı ve daha ulaşılabilir (XJ hem daha pahalı, hem daha zor bulunuyor) gelen ZJ almak kısmet oldu. Benim tosun 300 bin km.de, orijinal, tüp takılmamış ve oynanmamış bir makine. Birbirimizi...
  3. K

Hangi Cherokeeyi Tercih Etmeliyim

Merhaba arkadaşlar malum sitede bulunan cherokeelerden hangisini almak için tercih etmek doğru olur. özellikle araçları tanıyan varsa yorumlarını beklerim. birinci araç 89 model 1991 Jeep Cherokee 4.0 48.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 740308692 ikinci araç 1992 Jeep Cherokee 4.0 41.500...

4. K

Ssangyong Kyron (yeni Araç)

Merhaba arkadaşlar İki yıldır almak için uğraştığım 4*4 aracımı bugün aldım. Gönlüme ilk Pajero düşmüştü, sonra Grand Vitaraya mantık olarak meyletme sürecini yaşadım, akabinde geçen hafta bir Kyron test etme fırsatı doğdu ve bingo. İşte bu. Biraz daha maddi limitleri zorlama ve çekik gözlü...
  5. K

Arazi Araçlarıyla Ilgili Yeni Sorular

Merhaba arkadaşlar Sitede bir çok araçla ilgili detaylı bilgiye ulaşılabiliyor. Ancak bazı araçlarla ilgili bilgiler yok. En azından bir başlık altında olmadığı için bulamıyor olabiliriz. Bu siteden epeyce yazışma okudum, ancak bunların çoğu 7-8 yıl önce yazılmış. Özellikle yakıt tüketimleri...

6. K

Pajero 3.0 Dubai Versiyonu

Merhaba Arkadaşlar; 1999 Mitsubishi Pajero 3.0 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 463291169 Linkteki ilanda yer alan araçla ilgili bilgisi olan var mı? -Fiyat uygun mudur? -Bu araçlarda nelere dikkat etmemiz gerekir? -Parça sorunu yaşanır mı? Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,752
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyinarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri