Arama sonuçlarınız

1. T

Fiyatlara Sitem.

Çadır veya kamp malzemesi alacak arkadaşlar; Diğer çadırları bilmem ama husky beast dolar 7 TL iken 900 küsür lira oldu. Dolar 5.40larda gezerken halaa fiyatı aynı (eskiden 590 TL'lerdeydi.).Husky Fighteride biliyordum, 1100-1200tl iken 1500e çıktı. ve halaa indirim gelmedi. Balta, Bıçak, yemek...

2. T

Çekme Karavan Ruhsat Olayı

Arkadaşlar 750 kglik bir çekme karavanı ruhsata işletmeye gerek yok.ama yurt dışına çıktığımızda problem yaratırmı ruhsata işli olmaması
  3. T

Gürcistan - Rusya-kazakistan-rusya-moğolistan Çin

arkadaşlar hayalimi yazıyorum.yaparım yapmam bilemiyorum ama hayal işte.bi beyin fırtınası yapalım.şimdi ben araba ile 2 kişi veya 4 kişi artvinde kamp yapıp sonra gürcistana geçip hiç durmadan rusyaya girsem oralarda bir yerde kamp atıp astrahana gidip ordan kazakistana kendimi atsam.kamp...

4. T

Çadırlı Karadeniz Turu

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Çadır ile konaklamalı samsundan girip artvinden çıkacak şekilde bir haftalık bir tatil düşünüyorum ağustos ayının sonunda.Sizce herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız?Eşimle gideceğim...kamp atacak yer tavsiyeniz varmıdır?o dönemde karadenizde havalar nasıl...
  5. T

Kamp Yerinde Güvenlik(hayvanlardan)

Merhaba arkadaşlar eşimle beraber kamp yapma kararı aldık. Eşyalarımızı seçtik sadece alması kaldı çadır vs. kafamızda oturttuk herşeyi. Tek problem yılan vb. zehirli ve ürkütücü hayvanlar. Kamp yapan arkadaşlarımız bu tür hayvanlarla sık sık karşılaşıyormu sorum bu. yani çadıra girdik sabah...

6. T

Husky Fighter

arkadaşlar 1080 tl ye husky fighter buldum sizce almalımıyım?

7. T

Kamp Için Malzeme

Merhaba arkadaşlar eşimle beraber kamp yapmak istiyoruz.İlk yapıcağımız yer istanbul çevresi olacak ve 4. ayda yapacağız.Bir gece kalmalı. Biz ilkbahar ve yazın kesinlikle kamp yapacağız.Sonbaharda kesin sayılır.Ama kışın yaparmıyız bilmiyorum.Ben niyetliyim ama eşim ne der bilmiyorum. Sorularım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

SON KONULAR

Geri